Digidexo.com

Årsaker til hvit frakk Hypertensjon

The Blood Pressure Association sier at hvit frakk hypertensjon oppstår når mennesker opplever forhøyet blodtrykk i en medisinsk setting. Når de tar sitt blodtrykk hjemme, det systoliske, den øverste nummeret, IS10 mmHg lavere enn når det tas i eksamenslokalet og det diastoliske, den nederste tallet, er 5 mmHg lavere. Det er ulike årsaker til hvit frakk hypertensjon.

Angst for å gå til Doctor

Angst er en av de viktigste årsakene til hvit frakk hypertensjon hos mennesker. Kroppen har en naturlig reaksjon fight-or-flight på stressende situasjoner, så den ekstra stress av å gå til legekontoret forårsaker folks blodtrykket til å stige.

Venter på Examination

The Blood Pressure Association sier at ventet lenge på legekontorer eller beredskaps venterom eller i undersøkelsesrommet forårsaker hvit frakk hypertensjon. Når blodtrykket er sjekket i begynnelsen av et besøk og sjekket etter en 15-minutters vente, opplesninger øke med fem til 10 mmHg.

Tidlig Indicator of Health Problems

The US Army Medical Department sier at i mange tilfeller er hvit frakk hypertensjon ikke en godartet situasjon. Det kan være en tidlig indikator på at pasientene er i de tidlige stadier av hypertensjon.

Røyking

The US Army Medical Department viser at folk som røyker har økt risiko for lider hvit frakk hypertensjon. Avdelingen sier at å ta en endelig dra før vi går i legekontoret kan føre til høyere avlesninger.

Koffein

The American Heart Association anbefaler at folk unngå koffeinholdige matvarer og drikker før du sjekker blodtrykket. Koffein, en naturlig stimulerende, øker risikoen for å få hvit frakk hypertensjon.

Trening

Trene 30 minutter før du sjekker blodtrykket forårsaker hvit frakk hypertensjon fordi øvelsen løfter hjertefrekvensen og blodstrøm.