Digidexo.com

Fat Camps i Colorado

Fat Camps i Colorado


Fat leirer, også kjent som spa for vektkontroll, blant andre politisk korrekte termer, er leirer for folk som ønsker å komme vekk fra alt og fokus på kosthold og ernæring som det gjelder vekttap. En leir kan tjene som et hopp start, et platå buster, eller rett og slett et sted å fokusere på å lære alt om det. De fleste leirene lære deg hvordan du velger og forberede sunn mat, gi personlige trenere, og ansette personell som er opplært til å håndtere skader og sykdommer; bedre leire også lage individuelt tilpassede programmer. Colorado fjell gir en fantastisk bakteppe for deltakerne.

Eden Valley Institute

Tilknyttet Syvendedags Adventistsamfunnet, har Eden Valley Institute en Lifestyle Center som hjelper folk lære å forbedre sin livskvalitet. Instituttet fokuserer på trening, ernæring og åndelig vekst og tilbyr et valg mellom en 10-dagers opphold eller en 18-dagers opphold. Den daglige timeplanen er den samme for begge programmene, med flere alternativer for folk som ønsker en individuell støttekontakt, eller for personer med kreft. Lab arbeidet utføres ved ankomst, slik at en lege kan utvikle et program som er spesifikk for hvert individ, og videre laboratoriearbeid er utført på slutten for å se hva fremskritt ble gjort.

Eden Valley Institute Lifestyle Center
6263 North County Road 29
Loveland, CO 80538
970-669-7730
800-637-9355
eden-valley.org

Walkabout Ridge

Walkabout Ridge har en ukes program som fokuserer på kvinners vekttap. Spa-behandlinger som ansiktsbehandlinger og makeovers tilbys også, i tillegg til opplæring i slike områder som riktig holdning. Aktiviteter og klasser inkluderer å lære hvordan å forberede sunne måltider, fotturer og turgåing, eller ski og truger når det er snø. Gjennomsnittlig vekttap i løpet av en uke på Walkabout Ridge er 10 pounds, ifølge nettsidene sine. Det er også en pengene-tilbake-garanti, så hvis du er en av de få deltakerne som ikke mister noen vekt i løpet av uken, vil du få en tilbakebetaling.

Walkabout Ridge
33355 Bergen Mountain Road
Evergreen, CO 80439
303-674-7620
walkaboutridge.com

Mind Over Mountains

Mind Over fjellene er ikke spesielt rettet mot vekttap, men hver deltaker har en life coach under sitt opphold, slik at han kan skreddersy tiden mot et individ vekttap mål. Opplevelser og aktiviteter tilbys å mate sinn, kropp og ånd. Deltakerne kan velge mellom en rustikk retrett eller en spa retrett for sin fem-dagers opphold. De går daglige turer basert på deres egnethet preferanse, fra lav intensitet til høy intensitet, og alle de sunne måltider tilberedes på stedet.

Mind Over Mountains
Chipeta Lodge and Spa
304 South Lena Gate
Ridgway, CO 81432
970-626-4424
mindovermountains.com