Digidexo.com

Naturlig progesteron krem ​​bivirkninger

Naturlig progesteron krem ​​bivirkninger


Naturlig progesteron krem ​​er en trygg og effektiv form for hormonbehandling. Men det er slikt som for mye av en god ting, og, bare fordi det er naturlig, betyr ikke at det ikke kan føre til problemer. Bivirkninger av naturlig progesteron krem ​​blir forårsaket ved bruk av for mye. Mens du bruker krem, får hormonnivået testet hvert halvår for å sikre at dette ikke blir et problem for deg.

Søvnighet

Den minst problematiske bivirkning av å bruke for mye progesteron krem ​​er søvnighet. Dette er en korttidseffekt som skyldes bruk av for mye av kremen på en gang, i motsetning til for mye av det å bygge opp i systemet.

Hvis du befinner deg trøtt eller gjesper mye mens på kremen, er det et tegn kan være lurt å snakke med helsepersonell. Han kan redusere dosen din etter å ha tatt nødvendige testene.

Progesteron Load

Mange kvinner som starter en progesteron krem ​​behandling starte det fordi de opplever symptomer på lavt progesteron: tretthet, ømme bryster, lav libido, oppblåsthet, humørsvingninger, tretthet og vaginal tørrhet. Når man tar naturlig progesteron krem, hvis hormonnivået ikke overvåkes, kan kremen begynne å bygge seg opp i systemet og plutselig, vil disse symptomene kommer tilbake.

Ikke selvmedisinering. Fordi symptomene på lavt progesteron og høy progesteron er identiske, den eneste måten å vite om du har for mye eller for lite progesteron i kroppen din er å ha hormonnivået testet av en medisinsk faglig. Hvis du tror at progesteron er fortsatt for lavt og du tar mer, men nivået ikke er for lavt, du bare gjør problemet verre.

Adrenal Problemer

En av de mer ekstreme bivirkninger av for mye naturlig progesteron krem ​​er at det forstyrrer adrenal funksjon. Binyrer er kjertler som ligger over nyrene som produserer din "fight or flight" hormoner, som kortisol. Ifølge Dr. Joseph Mercola, hvis arbeid i naturlig hormonbehandling var med å legge grunnlaget for dagens medisinske syn på naturlige hormoner ", når man først bruker krem, det er ikke noe problem her som de fete butikker er svært lave. Men som tiden går, akkumulerer kremen og bidrar til avbrudd i adrenal hormoner som DHEA, kortisol og testosteron. "

Det er hans syn, og visningen av andre, inkludert de på WomentoWomen.com, at binyrene problemer bør alltid tas opp før du legger naturlig progesteron krem. I mange tilfeller, å løse et underliggende adrenal problem gjør progesteron krem ​​unødvendig.