Digidexo.com

Hvordan øke fettforbrenningen enzymer

Hvordan øke fettforbrenningen enzymer


Den eneste vitenskapelig bekreftet måte å øke antall fettforbrenningen enzymer er å bygge muskler og engasjere seg i regelmessig aerobic aktivitet. Det er ingen betydelige bevis for å sikkerhetskopiere hevder at noen pille eller diett er i stand til å fremme produksjonen av fettforbrennende enzymer. Det finnes ingen snarveier. Hvis du ønsker å slå kroppen i en fettforbrennende ovn, så må du stå opp og flytte.

Hvordan øke fettforbrenningen enzymer

Aerobic Exercise

•  Delta i minst 30 minutters daglig aerobic trening for å holde stoffskiftet stoked. The American Council on Exercise anbefaler minst 45 minutters daglig aerobic trening hvis målet ditt er å gå ned i vekt.

Velg aerobic aktivitet du har tenkt å gjøre for dagen. Det kan være en sport som kickboxing, eller en hobby som fotturer eller dans. Du kan også velge å gå jogge eller trene på en elliptisk maskin. Uansett hvilken aktivitet du velger, bare husk at poenget er å engasjere seg i noe som vil få pulsen opp for en lengre periode.

Begynn treningen med noen milde strekninger for å varme opp musklene dine. Naturlig overgang fra oppvarmingen til din faktiske aerobic aktivitet.

Plukk opp tempoet i bevegelsene dine til du kommer til et tempo der du bare er i stand til å snakke mellom korte åndedrag. Dette er en indikasjon på at hjertet ditt er nå å slå med en hastighet som faller innenfor den aerobe sonen.

Mark øyeblikket du går inn i din aerobe sonen som i begynnelsen av treningen. Periodisk øke intensiteten på treningen til et tempo som virkelig gjør deg omstendelig, men ikke la din tempo for å falle under din etablert aerob sone tempo i minst 12 minutter fordi det tar minst 12 minutter av ekte aerobic aktivitet for kroppen å brann opp dine fettforbrenningen enzymer.

Bygge muskler

Etablere en vanlig styrketrening rutine. Gjør øvelser som fungerer overkroppen muskelgrupper en dag, core musklene dagen etter, og underkroppen muskelgrupper dagen etter det. Hold gjenta denne syklusen, og utføre så mange reps av hver øvelse som du kan utføre i god form før musklene dine begynner å bli trett. Hvil i ett til to minutter, og deretter gå videre til neste øvelse i dagen din rutine.

Bestem hvor mange gram protein du trenger hver dag for å bygge muskler ved å bruke følgende formel: Del din vekt i pounds med 2,2; multiplisere resultatet med 0,8; og tilsett 14 til det ovennevnte produkt.

spise eller drikke en proteinrik snack rett etter motstand trening. Sørg for å møte dine daglige proteinbehov hver dag, som ble etablert i trinn 2.

Hint

  • En studie utført ved University of Missouri funnet ut at den enkle handlingen stående arbeider for å stimulere fettforbrennende enzymer. Kontinuerlig sitte i lange perioder av gangen reduserer lipase enzym nivå, et enzym som letter nedbrytingen av fett til fettsyrer, til 10 prosent av normal etter noen timer. Benytt enhver anledning du kan å bare stå opp. Stå mens du snakker i telefonen. I stedet for å sende e-post kollegaen din som er bare nede i gangen, stå opp og faktisk gå ned i hallen og levere meldingen i person.