Digidexo.com

Magen Fylling Hjem Utbedring

Satiating makt er et begrep som brukes for å beskrive hvordan fylle en mat kan gjøre deg. Den beste satiating makt er funnet i matvarer med høyt innhold av protein, fiber og vann, hvor minst satiating makt er knyttet til høyere fete matvarer. En hjemme bøte bor innenfor disse retningslinjene vil hjelpe deg å føle deg mett med sunn mat og spise mindre.

Hjem Utbedring Fylling Drinks

Ett middel for å fylle magen på en sunn måte er å drikke vann, minst en hel åtte unse glass før du spiser. Ved å gjøre dette 10 minutter før å ha et måltid eller mellommåltid, vil vannet ta opp plass i magen, og du vil spise mindre grunn til å føle seg full. Dette legger ingen kalorier til ditt daglige kosthold.

En kopp lav natrium kylling kjøttkraft, i stedet for kaffe eller te på ettermiddagen, vil fylle deg opp og stoppe noen trang du må spise. Kaffe og te kan stimulere appetitten, mens kylling buljong staves av sult, og gir deg en følelse av fylde, akkurat som du spiste et måltid.

Hjem Utbedring Fylling Snacks

En fylling hjem rette laget mandler, tørket aprikos, tørket kli frokostblanding og tørr drue mutter frokostblanding i en trail mix mote vil fylle magen hvis du drikker dette med vann. Den drue nøtter og kli frokostblanding vil utvide i magen din, og gir deg følelsen av fylde, etter å ha spist svært lite. Dette gjør en sunn snack for i mellom måltidene hvis du blir sulten.

Lag din egen mage fylling cookie, veldig mye som de som selges i butikkene selges som måltid erstatninger. Dette hjemme bøte kan spises til frokost eller lunsj sammen med et glass vann for å fylle magen. Ved å erstatte melet med usøtet havregryn og tørket høy fiber frukt i stedet for sukker i en cookie oppskrift, vil du ha din egen mage fylle helse bar. Bran frokostblanding kan også bli lagt til, i stedet for noen av havremel.

Hjem Utbedring fylle måltider

En hjemme bøte for å fylle magen til middag er å spise en bakt potet, men i stedet for smør, bruker gul sennep. To bakte poteter med gul sennep og et glass vann vil fylle deg opp som om du spiste en fem retters måltid. Lav natrium kyllingkraft kan brukes i stedet for gul sennep; dette legger en velsmakende smak med ut kalorier.

Lav natrium kylling buljong med kokte poteter, gulrøtter og kål er veldig mettende som et måltid. Dette hjemme bøte vil ikke bare fylle deg opp, men det er velsmakende. Kyllingbuljong gir aroma og tar den bitre smaken av mat som kål. Dette tar en svært liten mengde, ca en kopp og et halvt år, for å fylle opp selv de største appetitt.