Digidexo.com

Raske måter å miste 10 pounds

Raske måter å miste 10 pounds


Et sunt kosthold plan skal oppmuntre til en fornuftig vekttap på en eller to pounds en uke. Men noen ganger raskt vekttap kan kick-starte en diett eller det kan være en spesiell anledning som du ønsker å gå ned i vekt på. Vær oppmerksom på, men som raskt vekttap kan være bare midlertidig, så mye av det vil være vann i stedet for fett.

Juice Fasting

En juice rask eller smoothie rask innebærer å drikke bare væsker for en viss tid. Dette er hardt på kroppen din, så ikke gjenta dietten for ofte. Bruk frisk frukt og grønnsaker og en juicer å lage sunne juicer, og drikk dette fem ganger om dagen.

Carb Cutting

Kutt ut karbohydrater fra kosten din. Har ingen carboyhdrates kan gjøre at du føler deg trøtt og syk, skjønt. En studie av Bassett Research Institute i Cooperstown, New York viste at noen pasienter var trøtte og kvalm mens du spiser en lav-karbohydrat diett. Karbohydrater finnes i brød, pasta, bearbeidet kjøtt og til og med frukt.

Trening

Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, må du huske å trene. Gjør en øvelse plan som du kan følge, og gjennomføre den med en lav-kalori, lav-fett diett. Ta med minst 60 minutter med kardio hver dag. Cardio omfatter løping, hopping, svømming eller dans. Også prøve intervalltrening, korte støt med hardt arbeid etterfulgt av lengre perioder med lett innsats. For eksempel 15 sekunder av sprint, etterfulgt av to minutter av jogging. Jason Talanian, en doktorgradsstudent ved Institutt for helse-og ernæringsmessige Sciences studert åtte fag som startet intervalltrening opplevd en økning i fett brukes.