Digidexo.com

Bootcamp Diet

Bootcamp Diet


Slanking kan være direkte forferdelige mellom mat begrensning og fysisk anstrengelse. Noen dieters foretrekker å trappe opp sin mat og mosjon regime for å se resultater så raskt som mulig. Mens vekttap eksperter er uenige med tilnærmingen, bootcamp dietter imøtekomme dette ønsket.

Struktur

Bootcamp dietter henter sitt navn fra den strenge 3-måneders trening rekrutter tåle på bli med i militæret. Bootcamp dietter ansette drastiske tiltak for hurtig vekttap, snarere enn å følge "langsom og jevn" tilnærming mest medisinske fagfolk foreslår, inkludert Joanne Larsen, en registrert kostholdsekspert, der en person skulle miste mer enn 2 kg. per uke. De intense regimer vanligvis vare i uker eller måneder, i motsetning til dietter som oppmuntrer permanente endringer i livsstil.

Bootcamp Diet Eksempler

Bootcamp dietter er ofte skreddersydd til bestemte livssituasjoner. For eksempel finnes det bøker om bootcamp dietter for bruder-å-være, så vel som de for kvinner som ønsker å føle seg trygg i bikini. TV-programmer som har overvektige deltakere konkurrerer om å gå ned i vekt på bootcamp dietter som sterkt begrenser kalorier og oppmuntre ekstreme øvelsen har vunnet popularitet de siste årene.

Klage

Joanne Larsen, en registrert kostholdsekspert, oppfordrer en person til å vedta en diett og mosjon regime som hun kan følge henne hele livet. Helst bør regimet ikke tillater henne å miste mer enn 2 kg. per uke i begynnelsen, fordi noe mer vekttap enn dette kan komme fra muskel enn til fett. Men "raske og voldsomme" tilnærming av en bootcamp kosthold er mer tiltalende for den personen som ønsker å se resultater raskere.

Kritikk

Medie kritikere misliker bootcamp diett tilnærming brukes på vekt-tap konkurransen viser, sier at det oppfordrer usunn vekttap praksis, rapporterer "Herald Sun" De frykter at 4-timers daglig mosjon regime som showet "The Biggest Loser er" fitness trenere pålegge deltakerne er farlig både for deltakerne - noen av dem veie så mye som £ 475 .-- og at-home seere. Seriens trenere sitere medisinsk screening alle deltakerne får som bevis av regimet sikkerhet.

Fordeler

Tilhengere av bootcamp dietter som rask avkastning på investeringen av innsats. En bootcamp diett etterlater lite rom for unnskyldninger folk ofte bruker for å være overvektig, for eksempel ikke å ha nok tid til trening, sier trener Bob Harper av "The Biggest Loser". Slike dietter også redusere mengden av tiden folk bruker å være overvektig, tar belastningen av sine ledd og vitale organer, sier trener Michelle Bridges av "The Biggest Loser".