Digidexo.com

Hva er en omega-3 Vitamin?

Mens personlig helse har alltid vært viktig, er den nylig helse spark innføre mange mennesker til nye vilkår og produkter. Omega-3 vitaminer er en fin måte å hjelpe din helse, alle med en enkel pille. Men hva er Omega-3, og hvordan kan disse vitaminene hjelpe?

Definisjon av Omega-3

Ifølge American Heart Association, er omega-3-en fettsyre som kommer fra visse typer fisk. Selv om det er en "fettsyre", er det godt for menneskekroppen.

Omega-3 Vitaminer

Noen Omega-3 vitaminer tar sikte på å gi deg den anbefalte daglige mengden av omega-3 som du bør ha. Andre forsøk på å "overload" ved å gi deg mer av Omega-3 enn anbefalt. Ifølge AHA, for mye Omega-3 kan føre til overdreven blødning.

Fordeler

AHA har gjort omfattende forskning, som viser at Omega-3 (i form av Omega-3 vitaminer) kan alvorlig bidra til å redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer. Omega-3 vitaminer kan hjelpe "redusere triglyseridnivåer" og "reduksjon vekst på aterosklerotisk plakk," viktigste årsakene til hjerte problemer.

Typer vitaminer

Noen Omega-3 vitaminer har ingenting, men ren omega-3 olje i dem. Andre Omega-3 vitaminer forsøk på å gi deg flere vitaminer ved å blande Omega-3 med andre nødvendige vitaminer og næringsstoffer.

Origi

Omega-3 kommer fra viss type fet fisk, inkludert (som er oppført av AHA) makrell, albacore tunfisk og laks, blant andre typer fisk. Hver fisk vil ha forskjellige mengder av denne spesifikke fettsyre.