Digidexo.com

Effekter av sukker på hud og aldring

Young, rynkefri, glatt utseende hud er noe som et betydelig antall mennesker ønsker å ha og ønsker å fortsette å ha som de blir eldre. Det mange ikke vet er nøyaktig hvordan de mat som de spiser påvirker huden. For folk som spiser store mengder sukker på en jevnlig basis, effektene deres kosthold kan ha på dem over et kurs for livet kan ikke være som de liker.

Fact

En diett høy i sukkerholdige matvarer kan forlate huden matt og rynkete og kan føre til at huden mister sin elastisitet over tid.

Expert Insight

Gjennom prosessen med glycation, sukker i en persons blodet festes til proteiner for å danne avanserte glycation sluttprodukter eller alder.

Betydning

Som mengden av sukker i en persons kosthold vokser, øker også mengden av AGE i blodet, skade nærliggende proteiner.

Forebygging

Begrense sukker inntaket, ta vitaminer og kosttilskudd, og ved hjelp av over-the-counter elementer som solkrem og rynke krem ​​er ting folk flest trenger å gjøre for å unngå å se gamle før de er klare.

Løsning

Vitaminer som B1 og B6 samt kosttilskudd som fiskeolje og mat som inneholder omega-3 fettsyrer som laks, makrell og sardiner gjøre underverker for å styrke huden, og for tidlig aldring som kommer fra en diett høy i sukker kan sikkert være unngås.