Digidexo.com

Fordeler med Multivitaminer

Fordeler med Multivitaminer


Multivitaminer er piller eller kapsler som inneholder en kombinasjon av ulike vitaminer og mineraler kroppen trenger for å holde seg frisk. Det er økende bevis, men at multivitaminer ikke kan gi alle de helsemessige fordelene de lover. Mens mange leger argumentere får mesteparten av vitaminer og mineraler fra ekte mat heller enn i pilleform, er det flere fordeler som tilbys av multivitaminer.

Helse Fordeler

Til tross for noen studier som tyder på at det ikke er noen fordeler ved å bruke multivitaminer, særlig i forhold til hjerte helse, andre studier viser tilfeller der multivitaminer har hjulpet forebygge kreft, aldersrelatert makuladegenerasjon, bentetthet tap, fødselsdefekter og andre helsemessige problemer. Velg vitaminer laget av anerkjente selskaper eller anbefalt av helsepersonell for å sikre at du får produkter som kan støtte sine helsepåstander.

Convenience

Multivitaminer inneholder en kombinasjon av en rekke vitaminer og mineraler i en enkel servering. Dette gjør det praktisk å få behov for næringsstoffer uten å måtte spise en rekke ulike matvarer. Folk med lave inntekter er spesielt utsatt for å ikke være i stand til å spise alle de ferske matvarer - for eksempel grønnsaker, frukt og fisk - nødvendig for å få sine daglige vitamin behov.

Dosering Nøyaktighet

Multivitaminer inneholder en bestemt dose av hvert vitamin og mineral og denne informasjonen er tydelig angitt på emballasjen. Denne informasjonen gjør det lett å vite om du har fått din 100 prosent daglig dose av alle de næringsstoffene du trenger. Vær imidlertid oppmerksom på at bare fordi en multivitamin inneholder en viss mengde av et næringsstoff betyr ikke at du er fordøye at hele beløpet. Tar multivitamin med melk eller produkter som inneholder kalsium, for eksempel, gjør det vanskeligere for kroppen å absorbere visse vitaminer.

Knappe Vitaminer

Vitamin D og folsyre er to vitaminer ofte finnes i multivitaminer som er vanskelig å få fra kosten alene. Faktisk, ikke kroppen ikke bruker den naturlige formen av folat like lett som kunstig form. Vurderer folsyre er et viktig næringsstoff under svangerskapet for å forebygge fødselsskader, er det viktig for gravide å supplere med vitamin. Vitamin D er bare naturlig i noen matvarer så du må kanskje supplere eller spise berikede matvarer for å få din daglige dose.