Digidexo.com

Hva er en parasitt rens?

Hva er en parasitt rens?


Ifølge Verdens helseorganisasjon, 3,5 milliarder mennesker lider av noen form for parasittinfeksjon. Ikke alle av disse bor i utviklingsland. Selv om den sunne menneskelige kroppen er i stand til bekjempelse av mange parasitter, kan en person med en kompromittert immunitet ikke være i stand til å kvitte seg med parasittinfeksjoner. Når en parasitt tar opphold i gastrointestinal (GI) tarmkanalen, vil den bli der, leve av næringsstoffer med mindre fjernet gjennom en parasitt rens. Mens det er mange reseptbelagte medisiner for behandling av en rekke parasitter, talsmenn for helhetlig og naturmedisin anbefaler en parasitt rens for å fjerne parasitter fra mage-tarmkanalen.

Betydning

Ifølge Journal of American Academy of Physicians, er det en rekke måter som en person kan få parasitter. Den vanligste måten er gjennom rå mat, forurenset vann og kontakt med husdyr. Men uhygieniske levekår øke sjansen for at en parasitt vil bosette seg i mage-tarmkanalen av en pasient.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, en gang parasitter forbruker næringsstoffer i din mage-tarmkanalen, slipper de skadelige giftstoffer. Disse giftstoffene kan opprette flere helseproblemer, inkludert symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS), magesmerter, feber og frysninger. Flere alvorlige tilfeller kan føre til død, som i tilfelle av malaria. Noen tilfeller, slik som mild trikinose forårsaket av rundormer, kan har ingen symptomer og gå ubemerket.

Behandling

Fordi det er mange forskjellige typer parasitter, parasittiske renser inneholde mange "naturlige" ingredienser med påstander om at de er rettet mot så mange forskjellige parasitter som mulig. Det finnes to metoder for å administrere en parasitt rens. Hjemmet rette metoden krever omfattende søker for alle ingrediensene og blande det selv. Men, jo mindre tidkrevende, men vanligvis dyrere kit metode - er også tilgjengelig - det vil si å kjøpe en ferdig montert kit fra en holistisk eller naturlig healing kilde.

Forholdsregler

De fleste parasittiske renser inneholde minst disse tre elementene: svart valnøtt skrog (høstet grønn), nellik og malurt. Disse er i pulverisert form og er inntatt. Vær forsiktig aldri å ta mer enn de anbefalte doser av hvert stoff. Også drikke rikelig med vann.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen vitenskapelige bevis for å støtte eller motbevise de gunstige påstander om at talsmenn for rensing gjør. Men det er noen alvorlige helsemessige bekymringer som er sentrert på rensing, inkludert en økt risiko for dehydrering. En annen alvorlig bekymring er at avføringsmidler som brukes i kolon rensing som inneholder natriumfosfat kan føre til en økning i elektrolytter. Dette kan kan være farlig for pasienter med nyre-eller hjertesykdom.