Digidexo.com

Foods lavt i kalorier og høy i Energy

Foods lavt i kalorier og høy i Energy


Disse dager folk beveger seg i overdrive på livets vei og viktige aktiviteter, som å spise, kan ta en baksetet. Enkeltpersoner kan raskt fylle bensin kroppen sin samtidig som intelligente matvalg. Disse valgene kan være lav i kalorier, høy i energi og raske å spise, uten å måtte ty til ferdigmat.

Proteiner som energi boosters

Det er enkel lav kalori, høye energivalg. De beste matvarer er høy i protein, men lite fett og kalorier. Proteiner bidra til å opprettholde blodsukkeret og opprettholde konsekvente energinivå.

Hurtig Low-Calorie High Energy alternativer: Frukt

Folk on-the-go kan velge kalorifattig høy energi mat lett. Frukt og grønnsaker er lav-kalori, fett-fri energi boosters. Epler, bananer, pærer, kiwi, druer, baby gulrøtter og brokkolibuketter er alle pakket med vitaminer og vann for ren energi. For en ekstra vri, bland frukt i fettfattig yoghurt eller dip grønnsaker i lav-fett ranch dressing.

En boks med rosiner går langt

Rosiner er en annen intelligent - en liten boks kan lett bli gjennomført sammen for en rask matbit. Kalori teller er bare 130 og rosiner inneholder ikke fett og ett gram protein per servering. Rosiner skal spises i moderate på grunn av sukkerinnholdet.

Ta en kopp yoghurt On The Run

Lav-fett vanlig yoghurt er en smart alternativ. En kopp er fullpakket med 12,9 gram protein, 25 prosent av en persons anbefalt daglig inntak. Det gir nesten halvparten av en persons daglige kalsium krav og inneholder aktive yoghurt kulturer for optimal fordøyelseskanal helse.

Cheese Vennligst

I moderate mengder, vil lav-fett og lav-kalori cheddar, geit og hytte oster tilfredsstille sultfølelse og daglige proteinbehovet, og gir en energi boost. Oster skal spises sparsomt på grunn av deres saltinnhold.