Digidexo.com

Ernæring Informasjon om String Cheese

Med alle de motstridende informasjon som har oversvømmet det vitenskapelige samfunnet og markedet om hva slags mat er sunt og hva slags mat er det, kan det noen ganger være vanskelig å vite hva en næringsrik måltid består av i disse dager. Dette gjelder særlig for de som er kosten, eller forsøker å gå ned i vekt. En mat som bærer en nærmere undersøkelse for sine enkle, upfront egenskaper, men er streng ost.

Kalsium

Den viktigste fordelen med streng ost, og for mange oster generelt, er at det er en god kilde til kalsium. En enkel servering av streng ost gir alt fra 10 til 20 prosent av kalsium som er anbefalt på daglig basis av USDA. Kalsium er viktig for generell helse, som det er et vitamin som i stor grad bidrar til kroppens opprettholdelse av tenner og ben.

Vitamin A

Mens det ikke er en like god kilde til vitamin A som det er av kalsium, betyr streng ost inneholde en merkbar del av dette vitamin, så vel. Vitamin A er en bidragsyter til hud helse, og i noen kvinner som har det også vist seg å være viktig å bryst fasthet.

Kalorier

Som snack matvarer gå, er streng ost ekstremt lav på kalorier. Det gjennomsnitt 100, men det finnes varianter med lavere kalorier enn det. For å sette dette tallet i perspektiv, inneholder streng ost mindre enn halvparten av kaloriene i en enkelt boks med brus, og enda mindre enn en porsjon mange snack crackers, for eksempel hvete tynner, som veier inn på 140 kalorier per porsjon.

Karbohydrater

For de personer som ser på deres karbohydratinntak, er streng ost også en svært tiltalende mat. En enkel servering av streng ost inneholder mindre enn ett gram karbohydrater. Dette kan være spesielt nyttig for dem som er på low-carb dietter, som for eksempel den berømte Atkins Diet.

Andre fordeler

String ost er en ganske grei mat, men ikke alle sine fordeler er strengt ernæringsmessig. String ost er en utmerket mat for barn for eksempel, fordi de liker å trekke det fra hverandre for å spise det, og det gjør det lettere å få dem til å spise sunt. I tillegg for de som ønsker å spise mat lav i natrium, streng ost kan først bli dynket i vann for å igle ut noen av saltinnholdet i den.