Digidexo.com

Hvordan kvalifisere seg for funksjonshemming i Kentucky

Hvordan kvalifisere seg for funksjonshemming i Kentucky


Hvis du eller noen du kjenner i Kentucky har utviklingshemming, har lidd en livsendrende sykdom eller arbeidsulykke, eller har noen annen sykdom som forhindrer ham fra å holde på en jobb, kan uføretrygd gjennom Federal Social Security Administration være berettiget. Kvalifisering for uførhet i Kentucky hengsler på om søkeren har en fysisk eller psykisk funksjonshemming å hindre ham fra å jobbe i minst et år, og har jobbet lenge nok til å kvalifisere for ytelser. Når du søker på nettet eller i person, vil Kentucky handikap Bestemmelse Serviceprogram avgjøre om noen mottar uføretrygdet.

Hvordan kvalifisere seg for funksjonshemming i Kentucky

•  Utarbeide en informasjonspakke du trenger for å støtte din funksjonshemming krav, inkludert ditt personnummer, dine W2s, bankkontonummer for direkte innskudd på din fordel sjekker og medisinsk dokumentasjon som beviser omfanget av funksjonshemming. Naviger til Social Security Administration hjemmeside og trykk på "søknad om ytelser" fanen.

Fyll ut og send fordeler skjemaet og "Disability Report", som krever opplysninger om din funksjonshemming og en tidslinje over jobbene du har hatt. Besøk en av Kentuckys 25 trygdekontorene for en hard-kopi program du kan full for hånd hvis du ikke har tilgang til Internett eller har en funksjonshemming som hindrer deg fra å bruke en datamaskin.

Skriv ut "Fullmakt til å utlevere opplysninger til Social Security Administration" form. Signer og dater dokumentet og har et vitne tegn, også. Post eller hånd levere skjemaet til nærmeste Kentucky Trygdekontor, som du finner ved å ringe 1-800-772-1213 fra 7 om morgenen til 19:00 på hverdager.

avventer kontakt fra Kentucky handikap Bestemmelse Services programmet, som vil gi detaljer om tid og sted for en gratis medisinsk evaluering som vil underbygge din funksjonshemming og varsle deg hvis din forespørsel om uføretrygd er godkjent.

Hint

  • Du må jobbe nok til å kvalifisere for uføre ​​studiepoeng. Vanligvis påløper credits til en kurs på fire for hvert år du jobber, og for de 62 og eldre, trenger 40 studiepoeng for å kvalifisere seg. Tjue av disse studiepoeng må være opptjent i løpet av forrige tiår før du ble deaktivert. Antall studiepoeng som kreves krymper yngre du er til så lite som 20 for de mellom 31 og 42.