Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene eggehviter?

Hva er de helsemessige fordelene eggehviter?


Egg er en utrolig helsekost. Eggeplommer inneholder fett og kolesterol, slik at du kan få helsemessige fordeler fra å spise eggehviter til tider i stedet for hele egg. Eggeplommer oppgir sine egne helsefordeler, så de bør ikke bli eliminert helt, men du kan nyte dine favoritt egg oftere ved å spise mer eggehviter enn hele egg.

Næringsverdi

Eggehviter er fettfri og inneholder ubetydelige karbohydrater, men de er rike på høykvalitets protein. Ett stort egg hvite (etter amerikansk standard) har 4,7 gram protein og 62 milligram natrium. Den inneholder omtrent 20 kalorier.

Eggehviter gir viktige vitaminer og næringsstoffer, som vitamin B.

Kolesterol Fordeler

Å spise eggehviter i stedet for hele egg kan du senke kolesterolet, fordi eggehviter er kolesterol gratis. Det er eggeplommene som inneholder nesten en hel dag er verdt av kolesterol.

Vekttap

Frokost kalorier fra egg eller eggehviter er bedre for vekttap enn de samme kaloriene fra en bagel, fordi eggehviter gir protein og at du føler fyldigere enn om du hadde spist karbohydrater.

Convenience

Egg har lang holdbarhet, og du kan koke dem i en rekke måter. Hvis du er matlaging bare eggehviter, vil de absorbere smaken av hva du koker med dem. De er også en billig måte for å få høy kvalitet protein.

Substitusjon

Eggehviter kan erstatte hele egg i mange oppskrifter slik at du kan få protein uten fett og kolesterol som kommer med eggeplommen.