Digidexo.com

Hvordan behandle Poison Ivy Rash

Når du får Poison Ivy, er du kontrahering dermatitt som vil føre til at huden til å bli et kløende utslett av blemmer og hevelser. Det finnes en rekke ting du kan gjøre for å behandle Poison Ivy utslett uten medisinering. De fleste Poison Ivy Fjerning starter med en kald vaskeklut og natron. For alvorlig Poison Ivy behandling, er det foreslått at du går se din Dr.

Bruksanvisning

Signs: Hvis du merker noen utslett, rødhet, kløe, hevelse, eller blemmer på huden din - det er et godt tegn på at du har Poison Ivy. Når du har kommet i kontakt med Poison Ivy, vil du vanligvis se disse blemmer resultater i 12 til 48 timer. Det er en olje i anlegget kalt "urushiol" som sannsynligvis vil føre til at huden til å bryte ut og ofte til tider, vil det spre seg dramatisk, og vare i opptil tre uker. Du bør ha en profesjonell kill Poison Ivy busker og kvitte seg med restene for fremtidig forebygging.

Grunnen til at du kunne ha kontrahert dette utslettet er fordi du kom i kontakt med følgende: Poison Ivy planten selv, gift eik eller gift Sumac. The Ivy er vanligvis en luke plante eller en lang vintre. Som for Poison Oak, ligner det enten en stor plante eller busk. Noen mennesker har aldri hørt om Sumac, men det ligner på Poison Oak, som en busk eller tre. Den har til og med kanter rundt blad som er glatt og har to blad rader på bladet selv. Ikke bekymre deg om den sendes til din familie om, som Poison Ivy utslett i seg selv er ikke smittsom.

Poison Ivy Cure: Ved å trykke en kald klut til utslett relieffer vanligvis symptomene. Hvis du ønsker å videre behandle den, legge natron til din bade vann eller du kan lage en natron lim for den delen av huden som inneholder utslett. For at ekkel utslett du har på huden din, for å bli kvitt det kan du bruke kremer med alkohol og calamine som brukes til å tørke ut blemmer. Dekk aldri utslett med noe over natten eller i løpet av dagen. Vårt mål er å la luften helbrede din utslett som dette er mye raskere. Hvis du kan, ringe en lege og de kan foreskrive noe for din utslett.

Tips og advarsler

  • For Poison Ivy utslett behandling, prøv å bruke natron.
  • Det er ingen måte å drepe gift Ivy hjemme, det er derfor det er viktig at du ser legen din.