Digidexo.com

Hvordan å behandle soppinfeksjoner

Hvordan å behandle soppinfeksjoner


Det finnes flere forskjellige typer av soppinfeksjoner som påvirker mennesker. Noen av disse infeksjonene omfatter utøveren mat, jock kløe, ringorm, fingernegl og tånegl infeksjoner og gjær infeksjoner på huden. Soppinfeksjoner forårsaker kløe og ubehag og kan skade huden. Soppinfeksjoner er relativt lett å få, men vanskeligere å eliminere. Her er noen tips for å behandle soppinfeksjoner.

Bruksanvisning

•  Hold området med infeksjonen rent og tørt. Fuktighet er din verste fiende når du har soppinfeksjoner. Anvende en anti-sopp pulver vil bidra til å holde området tørt uten å irritere huden.

Bruk rene løs bomull klær over det infiserte området. Dette kan bety sokker, undertøy, eller annet mykt løstsittende klær. Dette vil holde området fredet, men la den puste.

Påfør tea tree olje til soppinfeksjon. Du kan bruke dette flere ganger om dagen. Den har en sterk lukt som kan gjøre at du tror det vil brenne, men det er ganske beroligende.

Konsumere hvitløk eller hvitløk kapsler for å gjøre kroppen din et fiendtlig miljø for sopp. Du kan også gni det på huden.

Spis yoghurt og drikke tranebærjuice for å eliminere gjær infeksjoner.

Sug tånegler og negler i eddik for å fjerne soppinfeksjoner. Påfør tea tree olje til neglene daglig. Se en lege dersom en fingernegl eller tånegl infeksjon vedvarer.

Tips og advarsler

  • Se en lege for ringorm infeksjoner og vedvarende soppinfeksjoner.
  • Ikke bruk talkum pulver, og de kan ytterligere irritere.
  • Ikke del klær eller personlige elementer med andre.
  • Unngå å spise sukkerholdig mat på gjær og andre sopp vil trives på det.