Digidexo.com

Hvordan å opprettholde et sosialt liv Mens Deprimert

Hvordan å opprettholde et sosialt liv Mens Deprimert


Opprettholde et sosialt liv mens du er deprimert kan være svært utfordrende, siden naturen av denne psykologiske tilstanden vil føre til at du føler deg isolert og alene i verden. Ved å holde kontakten med dine venner og kjære, og ved å følge behandlingen plan lagt frem av din mentale helse profesjonell, vil du være i stand til å opprettholde et sosialt liv mens deprimert.

Bruksanvisning

Opprettholde et sosialt liv mens du er deprimert

Følg behandlingsplanen som er foreskrevet av din mentale helsepersonell, enten det er psykoterapi, antidepressiva eller en kombinasjon av begge. Ved oppbygning av din behandling banen, risikerer du å trekke seg lengre fra verden rundt deg og bryte av relasjoner som hjelper deg til å føle koblet med resten av verden.

Opprettholde et sosialt liv når du blir deprimert av å komme seg ut av huset når det er mulig. Selv om du ikke har noen planer om å møte med noen, er det mye bedre å være ute i det offentlige, blant andre mennesker. Følelser av depresjon har en tendens til å øke når du er hjemme alene, fortapt i dine tanker, med lite eller ingen ytre stimuli.

Planlegg en hendelse eller fest eller frivillig til å hjelpe eller planlegge en annens parti. Dette er en flott måte å holde tankene opptatt mens du er deprimert og planlegge en sosial begivenhet som vil holde deg i kontakt med mange andre mennesker. Festlig stemningen i partiet vil bidra til å heve humøret også.

Volunteer din tid med en veldedig organisasjon. Dedikere deg selv til å hjelpe andre mennesker som er mindre heldige enn deg vil hjelpe deg til å utvikle et bedre perspektiv på dine egne problemer. Eller, mer sannsynlig, vil det føre til at du glemmer dine problemer helt og fokusere på oppgavene på hånden.

Bli med på en øvelse klasse for å opprettholde et sosialt liv mens du er deprimert. Ikke bare vil en øvelse diett bidra til å øke energinivået og at du føler deg bedre om ditt sinn og kropp, men det vil tillate deg å kommunisere med andre som har en lignende engasjement for deres helse.

Hint

  • Bli med i en støttegruppe for andre kjemper med depresjon kan være et viktig første skritt i utviklingen av et sosialt liv, siden du kan snakke og lytte til andre som går gjennom lignende utfordringer. En støttegruppe er også et utmerket alternativ for de som ikke har råd til omfattende psykoterapi.