Digidexo.com

Hvordan velge en Detox Diet

Detox dietter eller rensing dietter, er stadig i popularitet. Du velger en detox diett for å kvitte kroppen for giftstoffer og gifter. Ikke alle detox diett planer er de samme, og du bør gå gjennom alle plan med mye gransking for å sikre at du får din riktige kosttilskudd behov møtt.

Hvordan velge en Detox Diet

Target området som trenger avrusning. Vanlige avgiftning dietter er spesifikke for en bestemt del av kroppen din som "Liver Cleansing Diet" eller et kolon rens, mens andre kan ta et helhetlig problem kroppen din er å håndtere som vann oppbevaring.

Velg hvor mye tid du ønsker å forplikte seg til en rens eller detox diett. For mange detox dietter, tiden antydet går fra en uke eller 10 dager på de fleste planer og opp til 21 dager på en mer intens avgiftning diett.

Les plan før du begynner. Mange avgiftning dietter personer bruker for vekttap har nemlig ikke noe å gjøre med å tape vekt, for eksempel, limonade diett. Formålet med dietten er å spyle giftstoffer ut av systemet ditt, så du mister væske, ikke fett.

4. Velg "Fat Flush Diet" for både avgiftning og vekttap. Denne dietten løser både problemet av trenger en samlet rens og hjelper en til å miste vekt.

Følg kostens diett til du når dine mål, men ikke overstige den avsatte diett tidsramme. Sørg for at du får den anbefalte næring mens du er på planen du velger.

Avslutt plan hvis du ikke er komfortabel med resultatene. Mange enkeltpersoner nye til en rens finne at prosessen tar litt tid å bli vant til.