Digidexo.com

Kolesterol gratis Diet Foods

Finne kolesterol-fri diett mat som passer din livsstil er tøff, men ikke umulig. For å opprettholde et sunt kolesterolnivå, må du ta hver matbit i betraktning; bare ute etter en "kolesterolet gratis" eller "trans fett gratis" label i dagligvarebutikk vil ikke klippe det. Ifølge MedTV, å følge en lav-kolesterol diett, må du velge plantebasert mat heller enn de som stammer fra dyr, siden kolesterol er bare funnet i den sistnevnte type mat. Det er imidlertid viktig å huske at et sunt kosthold bør inneholde små mengder kolesterol som finnes i ting som magre meieriprodukter og magert kjøtt.

Kjøtt erstatter

Bønner, belgfrukter og grønnsaker er en god måte å føle deg mett og erstatte høy kolesterol kjøttprodukter. Disse er fulle av protein for å holde deg mett og vil gi deg energi. Tofu, en annen kolesterol-fri mat, er en stor kjøtt alternativ. En annen måte å en holde en lav-kolesterol livsstil er å spise gryteretter med grønnsaker i stedet for pasta (veggie lasagne) eller erstatte en hamburger for et gedigent portobello sopp toppen.

Grønnsaker

Grønnsaker er en no-kolesterol mat. Legg urter til grønnsakene dine, som rosmarin eller basilikum, for å gjøre dem enda mer smakfull. Du kan også bake med grønnsaker. Ifølge American Heart Association, kan squash brukes til å erstatte olje i kakeoppskrifter. Prøv å innlemme så mange grønnsaker i måltider eller snacks som du kan - de er en stor no-kolesterol mat som har mange andre fordeler. Grønnsaker kan virke som en no-brainer, men slankere pass. Nøye undersøke hvordan grønnsakene er kokt - mange ganger, på restauranter, de er dynket i smør.

Frukt

Frukt er også kolesterol-fri. Bland den opp ved å kjøpe forskjellige, eksotiske frukter mens de er i sesong. Frukt og grønnsaker har massevis av kostfiber, og som bidrar til lavere kolesterol, ifølge American Heart Association. Fruktpuréer kan også benyttes som erstatning i oppskrifter. Eplemos i muffins eller havremel cookies og bananer i brød er erstatninger for kolesterol-laden oljer. Rå frukt er en stor erstatning for høy fett snacks og litt frukt, som epler, er høy i fiber, som holder deg full.

Helkorn

Hele korn er en stift til enhver diett, og kan bli innarbeidet i en hvilken som helst måltid. I stedet for å kjøpe hvitt brød, kjøpe hele hvete - disse alternativene har ingen kosttilskudd kolesterol. I stedet for hvit pasta, velger hele korn. Hvit ris kan også erstattes med brun. I dag, mange frokostblandinger og snacks er også tilgjengelig i hele korn alternativer. Ved å erstatte med "hvete" "hvit" du kan holde deg fyldigere og føler seg godt om å velge den lavere kolesterol alternativ. Vokt dere for bakervarer, som muffins og donuts. Selv om de kan være merket som "hel hvete", de er fulle av kolesterol på grunn av deres ingredienser.

Egg

Egg er fulle av protein og er gode på frokost eller for en matbit. Men eggeplommer er høyt kolesterol og full av kalorier. Det er der forberedelse spiller en rolle - eggehviter er en kolesterol-fri snack, ifølge Mayo Clinic. Hardt koke egg og fjerne eggeplommene for en lav-fett, høy protein snack. Sprekk egg og fjern plommen når scrambling for frokost. Legg grønnsaker og et stykke hel hvete toast, og du har fått deg en kolesterol-fri start på dagen.

Hvis en oppskriften krever egg, bruke eggehvitene i stedet. Mange oppskrifter kommer ut smaker like deilig uten eggeplomme. Husk: en hel egg tilsvarer to eggehviter.