Digidexo.com

Master Cleanse & Antibiotika

The Master Cleanse er en heftig debattert flytende diett som hensikt å rense kroppen for oppbygging av kjemikalier, giftstoffer, antibiotika og en rekke av vanedannende stoffer som vi utsetter kroppene våre for på daglig basis. Hvis du er bekymret for mengden av antibiotika i systemet ditt, eller hvis du lider av noen rekke helseproblemer, fra oppblåsthet og fordøyelsesbesvær til leddgikt og leddsmerter, Master Cleanse kan være fordelaktig. Imidlertid er det alltid viktig å forstå prosessen før begynnelsen av diett, spesielt med hensyn til bruk av antibiotika.

Historie

The Master Cleanse, noen ganger referert til som Lemonade Diet, ble opprettet i 1940 av Stanley Burroughs, som brukte diett for å behandle helsemessige plager. Denne flytende diett raskt vunnet popularitet som en måte å detox ens system og fjerne oppbygging av kjemikalier og giftstoffer. Dens popularitet har fortsatt til denne dag.

Potensiell

Tilhengere av Master Cleanse tror at antibiotika kvitt våre systemer av dårlige og gode bakterier samtidig. Gode ​​bakterier hjelpemidler i våre fordøyelsesprosesser; uten det, kan vi bli utsatt for flere sykdommer. Ved avvenning oss fra antibiotika, kan vi ikke bare forbedre vår fordøyelseskanal helse, men også redusere vår avhengighet av antibiotika ved slukking av sykdommer.

Gastrointestinal helse

I tillegg til bedre fordøyelsen helse, de som gjennomgår Master Cleanse rapporterer ofte bedre generell helse og evne til å bekjempe sykdom. Denne friske starten vil rense kroppen for eventuelle giftstoffer, øke din energi og hjelpe til med felles problemer og gastrointestinale plager.

Betraktninger

Det anbefales at slankere som gjennomgår en Master Cleanse ikke bør ta antibiotika, da dette er i hovedsak Tap hensikten med detox. Også, hvis du for tiden tar antibiotika per legens instruksjoner, er det best å fortsette med det til du mottar ytterligere instruksjoner fra legen din.

Advarsel

Ikke forsøk Master Cleanse hvis du har en alvorlig sykdom, som for eksempel anemi, kreft eller diabetes, og hvis tilstanden krever bruk av antibiotika. Mens målet for Master Cleanse er forbedret helse, mange slankere rapporterer symptomer som diaré, dehydrering, kvalme og oppkast. Dessuten kan du ikke bare fortsette å spise og ta antibiotika som normalt etter rensing - du må lette tilbake til et sunt kosthold sakte.