Digidexo.com

Slik beskytter du deg mot sykdom

Luften vi puster inn, så vel som de menneskene vi henge rundt og ting vi rører bære mange sykdommer.
Fange noen sykdom kan sinke oss og holde oss fra ting vi liker, noen sykdommer som influensa kan være alvorlig nok til å drepe.

Slik beskytter du deg mot sykdom

•  Først av alt unngå å være rundt mennesker som er syke, hvis du er rundt en venn eller et familiemedlem som er syk snakke dem til å søke hjelp.

Unngå å låne luer, hansker, håndklær, caps, sigaretter, iPod eller noe annet som har blitt håndtert. Hvis du trenger å låne en vare du kan kjøpe desinfiserende towlettes å tørke den ned mens du er i din besittelse.

Hvis du er i en camping eller andre utendørs situasjon holde mennesker og dyr avfall langt unna. Hvis ingen bad eller fasiliteter er rundt grave en 1-fot dyp med 1-fot bred katt hull og bruke det, Dekk den med skitt når du er ferdig. Wear innsektsmiddel når du er utendørs for en lengre periode mange insekter som fluer og mygg bære mange forskjellige sykdommer, prøver ikke å bære søte lukter parfyme og kremer.

hindre huden infeksjoner ved å bade ofte, holde kjønnsorganene, armhulene og føttene rene, dette er de områder av kroppen mer utsatt for å holde fuktighet. Bruk talkum i områder hvor fuktighet er et problem.

gå til tannlegen minst en gang i året for en undersøkelse eller behandling. Puss tennene minst en gang per dag. Bruk tanntråd daglig og vaske munnen med en antiseptisk munnskylle.

Vask hendene før du spiser. Hendene kommer i kontakt med kilder til bakterier som dørhåndtak, håndtrykk, ratt, verktøy.

til slutt og veldig viktig, alltid holde området du er i godt ventilert. Hold ventilasjonsfiltre skiftes regelmessig Hvis i huset holde et vindu sprakk å innlede ut forurenset luft og få inn frisk. Frisk luft utvanner forurenset luft.