Digidexo.com

Marthas Vineyard 21 Day Detox Diet

Marthas Vineyard 21 Day Diet Detox ble skapt av Dr. Roni Deluz, en naturopathic lege som også er sykepleier og colonic terapeut. Premisset bak dette programmet er å miste 21 pounds i 21 dager etter planen designet av Dr. Deluz. Denne dietten har blitt populær gjennom sitt krav til å kaste uønskede pounds, øke din energi, senke blodtrykket og rense kroppen for giftstoffer.

Grunnleggende

Dette er ikke en helt vanlig kosthold. Marthas Vineyard 21 Day Diet Detox fokuserer på å kvitte kroppen for giftstoffer for å gå ned i vekt og opprettholde generelt god helse. Denne flytende diett sies å gi kroppen din med nødvendig næring den trenger for å holde seg frisk. Ved å drikke næringsrike drikker annenhver time og rensing kroppen for giftstoffer, er du øke stoffskiftet å slippe de ekstra pounds. Premisset bak denne 21-dagers detox plan er hvile, redusere og gjenoppbygge.

Dr. Deluz tyder på at ved å forbruke næringsstoffer gjennom væsker heller enn å tygge, er du gi kroppen din med resten. Du redusere giftstoffer i kroppen og gjenopprette helse ved å skylle systemet av skadelige miljøgifter. Dr. Deluz sier dette ikke er en sult diett, men heller en trygg og naturlig måte å avgifte kroppen og miste 21 pounds i 21 dager. Flytende drikker anbefalt er frukt og grønnsaker juice, hjemmelaget suppe, vann og pulverisert drinker som kan kjøpes gjennom Marthas Vineyard detox hjemmeside.

Planen

Ifølge Marthas Vineyard 21 Day Diet Detox plan, annenhver time du bør spise en bestemt væske utpekt av planen.

Begynnelsen på 8 am med en dagtid indre cleanser, blir du bedt om å konsumere en berry drink fullpakket med antioksidanter, en kopp varm urtete, en 8 oz. glass vann og en utpekt urte rensing formel. To timer senere, drikke en annen 8 oz. glass vann sammen med en annen kopp urtete. Hjemmelaget grønnsaksjuice eller en av de pulverisert grønne drinker sammen med 8 oz. vann skal konsumeres midt på dagen. I løpet av denne tiden er det anbefalt at du også ta urte rensing formel samt en fordøyelseskanal enzym caplet. I to timer vil du igjen drikke en kopp urtete sammen med 8 oz. av vann, etterfulgt av en antioksidant bær drikk to timer senere.

For "middag", menyen inneholder en kopp hjemmelaget most suppe, en kopp suppe buljong, 8 oz. hver av urtete og vann, urte rensing formel og en fordøyelseskanal enzym caplet. En time etter middag vil du ta en indre rensing nattformelen. I tillegg til ovenstående skjema, hver time mellom de to-timers forings intervaller, en 8 oz. glass vann skal konsumeres. Hvis de følges riktig, vil du forbruke ca 1000 kalorier daglig og motta 20 g protein.

Du kan kjøpe hele 21-dagers diett og ni dagers vedlikeholdspakke på Marthas Vineyard 21-dagers detox nettsted for $ 199. Andre valgfrie produkter kan kjøpes på helsekostbutikker eller ernæringsmessige butikker som GNC. Bare visse frukter og grønnsaker for mosing og lage supper er i samsvar med denne planen. Noen av disse inkluderer gulrøtter, selleri, grønnkål, agurk og søtpoteter. Dr. Deluz har skrevet en bok om detox diett som skisserer alle de nødvendige skritt for å bli tatt hver dag til skikkelig fullføre prosessen.

I tillegg til ovennevnte diett plan, er kaffe Klyster anbefales minst en gang i uken.

Ekspertuttalelser

De fleste ernæringseksperter er enige om at denne 21-dagers diett detox mangler essensielle næringsstoffer som er nødvendige for å opprettholde en sunn kropp. Når du følger denne dietten, ikke kroppen ikke får nok fett, protein og fiber. Dr. Pamela peeke, forfatter av Fit to Live, tyder på at du kan gå ned i vekt på denne planen, men trolig som følge av et lavt kaloriinntak. Hun sa de fleste av vekttap du vil merke vil være fra å miste muskler og væske, ikke fett. Siden diett plan mangler betydelig protein, forbrenner kroppen sin egen muskelmasse.

Andre eksperter sier at detox plan kan gjøre mer skade enn godt. Dr. Michelle May påpeker at en ekstern metode for å fjerne giftstoffer fra kroppen din er ikke nødvendig. Legemet er utformet for å rense seg selv fra disse forurensninger naturlig. Dr. Holly Wyatt, fedmeekspert fra University of Colorado, bemerker at det er flere bivirkninger er mulig med denne type diett som svimmelhet, dehydrering og svimmelhet. Dr. Wyatt tyder disse symptomene er et resultat av feil ernæring, ikke fra kroppen kvitte seg med giftstoffer som Dr. Deluz krav.