Digidexo.com

Hvordan få hjelp for rusmisbruk

Hvordan få hjelp for rusmisbruk


Ifølge National Institute of Drug Abuse, er rusmisbruk definert som avhengighet til et rusmiddel, og er påvirket av mange ting, blant annet biologi, miljø, sosial utvikling og personlige valg. Rus er et alvorlig problem som koster USA og dets borgere inn nesten 600 milliarder kroner per år i kriminelle hærverk og tyveri, mangel på produktivitet og medisinske regninger. Mer viktig, rusmisbruk ofte resulterer i personskade og død. Heldigvis finnes det behandling sentre og utvinning programmer plassert over hele USA for å hjelpe rusmisbrukere få kontroll over sine liv.

Hvordan få hjelp for rusmisbruk

•  Besøk dasis3.samhsa.gov.

Klikk på staten der du bor for å åpne opp et søkeskjema.

Skriv inn navnet på byen du bor i boksen merket "City." Skriv inn postnummer i byen der du bor og gateadressen din inn i riktig merkede bokser (valgfritt). La boksen merket "Søk Avstand" alene.

Klikk på "Fortsett" for å åpne en ny side. De nye sidelister narkotikamisbruk og behandlingssentre i ditt område. Navnene på de sentrene, adresse, telefon, nettside, hovedfokus og former for betaling aksepteres er oppført for hvert anlegg.

Forskning fasilitetene. Besøke deres nettsider og lese gjennom deres online materiale. Ring telefonnummeret sitt og be om informasjon. Noen anlegg gir hefter og trykte pakker med informasjon. Bestem hvilke anlegg som er best for deg. Velg et anlegg som har spesialisert seg på din individuelle type rusmisbruk (alkohol, kokain, heroin, resepter narkotika, etc.).

Kontakt anlegget og sette opp et møte med en rådgiver. Snakk med en rådgiver og be om deres behandlingsopplegg. Drøft hvordan du vil bli behandlet som pasient og hva som forventes av deg; fysisk undersøkelse, psykiatrisk evaluering, avgiftning programmer, gruppe terapi, medisiner og andre faktorer. Finn ut alt du kan om anlegget og dets behandlingsopplegg. Du betro ditt liv i sine hender, så velg et anlegg som har folk du stoler på og et program du tror på.

•  Meld deg på behandlingsopplegget. Dersom anlegget krever at du å bo på stedet i løpet av programmet, gjør boformer med de ansatte. Spør hva du har lov til å ta med deg; pute, teppe, klær, toalettsaker, bøker, etc. Fyll ut alle nødvendige papirer og gi anlegget med noen dokumentasjon som trengs, inkludert førerkort, personnummer kort eller sysselsetting verifikasjon.

Ordne betalinger for behandlingsopplegget. Hvis du ikke ønsker å betale av egen lomme, gir anlegget med bevis for sykeforsikring. Mange anlegg aksepterer de fleste store medisinske forsikring, Medicaid og tilgang til Recovery. Tilgang til Recovery er et stipendprogram finansiert av rusmisbruk og psykiske helse Services Administration som gir rusmisbrukere med betalingsbilag for å hjelpe dem til å betale for behandling. Besøk Tilgang til Recovery link i Resources i denne artikkelen for mer informasjon.

Følg programmet. Fullfør terapitimer, avgiftning programmer og behandlings øvelser som er spurt av deg. Behandlingsprogrammer er laget for å hjelpe deg å gjenopprette fra rusmisbruk, men hvis du ikke sette i arbeid og følge programmets retningslinjer, vil programmet ikke fungerer.