Digidexo.com

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst


La oss innse det, hva du spiser og gjør påvirker hvordan du ser og føler. Hvis du bestemmer deg for å rense kroppen for giftstoffer, vil du ikke bare føle deg bedre, vil din hud og hår også viser tegn til bedre helse. Ved å drikke riktig mengde vann, kutte ut skadelige stoffer, spise sunn mat og øke din oppgave nivå, vil din innsats drastisk øke din detox suksess. Du huden vil begynne å se sunn og håret ditt vil skinne og vokse sterkere.

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

•  Kjøp en hel-kropp rens kit fra en helsekostbutikk. Disse produktene kan variere fra en 7 dagers detox til en 30 dagers detox. Les produktinstruksjoner og advarsler grundig, før du starter detox. De fleste av disse DETOX produkter er utviklet for å rense fordøyelsessystemet med psyllium eller et annet fiberelement. Så er det urtedrikker eller kapsler som naturlig hjelpe de kroppslige organer i detoxing og rensing innenfra. Følgende er detox anbefalinger gå med den første rens for å bidra til å fremme kroppen rensing for hårvekst.

Drikk mye vann. Det anbefales at du bruker 6 til 8 glass vann om dagen, for å opprettholde en sunn kroppsfunksjoner og til hjelp i å spyle giftstoffer ut av kroppen. Hvis du får dehydrert, vil din hud og hår lide.

Eliminer rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Spis fisk, kalkun og kylling i stedet. Proteinet i disse kjøtt er et vesentlig byggesten for hårvekst.

Unngå alkohol, koffeinholdige drikker, og bearbeidet mat. Alkohol tapper kroppens av vitaminer. Koffein constricts blodstrømmen til kroppen, inkludert hodebunnen. Bearbeidet mat er full av sukker, mettet fett og mye natrium. Disse matvarer også mangler vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger for å vokse sunt hår.

Vedta et sunnere kosthold. Rå grønnsaker og frukt er et must. Organiske som er enda bedre. Dette fiber vil holde ting i bevegelse gjennom fordøyelsessystemet. Hele korn, bønner og belgfrukter er også stor for den nye kosten, som de er sunne, fylling og næringsstoff pakket.

Ta nødvendige vitamin-og mineraltilskudd. Velg en (e) med vitamin A, vitamin B-kompleks, folsyre, biotin, jern, selen, sink, mangan og jod. En essensiell fettsyre supplement er også svært gunstig fordi det gir næring til hud og hodebunn og regulerer hormon funksjon.

Øk aktivitetsnivå. De fleste giftstoffer som du ønsker å rense fra kroppen din er lagret i dine fettceller. Stikker til et sunt kosthold og mosjon rutine vil bidra til å frigjøre disse giftstoffene som du brenner fett som lagrer dem. Exercise vil også få oksygen og nærings-rik blodpumping i hele kroppen, noe som er viktig for sunn hud og hår.

Masser hodebunnen når du shampoo håret. Bruk fingertuppene til å massere i små sirkler over hele hodebunnen. Dette vil bidra til å øke blodtilførselen til området, som er nødvendig for hårvekst. Det føles bra i tillegg.