Digidexo.com

Hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse

Hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse


Mange mennesker ønsker å lære hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse når de begynner å forske på diett. The lemonade blanding som er et fast innslag av master rens diett har vært snakket om i populærkulturen i mange år, men dersom dette er første gang du har vurdert å gjøre en rens, kan du bli litt skremt av tanken på å ikke spise for 10 dager. Mange mennesker føler denne måten, men master rens faktisk tilbyr deg mye energi, og du vil ikke bli sulten underveis.

Hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse

Forberedelse

•  Spis lette måltider for to dager før Master Cleanse. Dette vil gjøre kroppen din å venne seg til færre kalorier og bidra til å befri kroppen for overflødig giftstoffer før du starter rens. Å spise lette måltider betyr ingen kjøtt, ingen sukker, mye grønnsaker og myke matvarer som gelatin, suppe og pudding.

kjøpe forsyninger for din 10-dagers rens. Det er ingenting verre enn å få halvveis gjennom Master Cleanse og trenger flere sitroner. Du vil ende opp på matbutikk med en handlevogn full av chips.

Gjør huset ditt trygt. Gjør ditt beste for å bli kvitt ditt hjem av de matvarer som du vet vil være å kalle navnet ditt når du er på rens.

Forbered lemonade blandingen.

10 gram vann
2 ss av organisk karakter B lønnesirup
2 ss friskpresset sitronsaft
1/10 ts kajennepepper pulver

Siden du er fersk klemme sitroner for rens det vil spare deg for tid hvis du gjør en større mengde på en gang. Du kan lage en dager verdt av lemonade på en gang, men ikke legg den cayenne pepper til du er klar til å drikke for rens blandingen.

For å forberede 60 oz. lemonade bruke denne oppskriften:

60 gram vann
12 spiseskjeer av organisk karakter B lønnesirup
12 ss friskpresset sitronsaft
1/2 ts kajennepepper pulver

Den Cleanse

Drikk havsalt drink eller avføringsmiddel urtete første hver morgen. Du bør eksperimentere med hver av disse for å se hvilke du foretrekker. Den avførende urtete er tregere bevegelse enn havsalt flush.

Hvis du gjør det sjøsalt flush:

1 ts ikke-iodized havsalt
32 gram varmt vann

Hvis du gjør urte lakserende te:

En te-pakke - la stå i 15 minutter i varmt vann
8 gram varmt vann

Planlegger å bo hjemme i minst 90 minutter etter å ha drukket blandingen (spesielt med havsalt flush). Legge ned og vente ca 30 minutter. Deretter prøver du å ha avføring. Ikke bli overrasket over hva som kommer etterpå. Husk, disse drikkene er laget for å hjelpe rense systemet.

Drikk 10 gram av master rens lemonade blandingen. Hold en sports flaske din lemonade med deg til enhver tid. Hold det kjølig og nippe på det hele dagen. Drikking dine første 10 gram før du forlater huset vil bidra til å holde deg på sporet for å miste 10 pounds med master rens.

Drikk en kopp myntete. Gjennom dagen kan du supplere din master rens lemonade blanding med rent vann og myntete. Dette gir deg en litt annen smak i munnen, og myntete vil hjelpe avverge sult cravings.

Ta faste medisiner. Alltid snakke med legen din før du starter master rens, men nesten alle medisiner kan fortsatt bli tatt mens du er på master rens kosthold. Du må kanskje justere dem til senere på morgenen etter at du har fullført avførende urtete eller havsalt flush. Diskuter med legen din når det beste tidspunktet å ta medisiner vil bli.

Drikk seks 10-unse porsjoner med master rens lemonade blandingen hver dag. Som du gå gjennom prosessen du kanskje ikke føler deg så sulten som du en gang gjorde, og du kanskje ikke ønsker å drikke alle 60 gram, men pass på å drikke det. Det er den eneste måten å holde kroppen sunn mens du går gjennom rens.

Drikk avførende urtete før du går til sengs. Fordi avførende urtete fungerer tregere enn havsalt flush, mange mennesker velger å gjøre te på kveldene før sengetid. Det vil hjelpe deg å slappe av og få sove raskere. Så kombinert med havsalt flush i morgen, vil du ha en god morgen rens.

Videre i 10 dager. Noen mennesker gjør rens for opptil en måned, men det anbefales ikke hvis du ikke er helt erfaren med renselsesprosess og blir overvåket av en lege. Hvis du virkelig elsker det for rens gjør for deg, bør du vurdere å gjøre det en gang hvert par måneder. Du vil få de samme fordelene som noen som gjorde master rens i 30 dager, men det er mye lettere å gjøre i 10 dager.

Spis lett i to dager etter rens. Begynn med noen supper eller myk mat på den første dagen. På den andre dagen, legge til salater. Ved den tredje dagen etter rens bør du være klar til å begynne å spise normal diett igjen.

Hint

  • Du kan drikke så mye vanlig vann og mynte-te som du ønsker når du er på rens.
  • Ikke bruk frosne eller konsentrere sitroner. Kun naturlige sitroner vil gi kroppen din de vitaminer og mineraler den trenger for å arbeide gjennom master rens.
  • Du må bruke en Grade B lønnesirup. Andre sirup har for mye sukker.