Digidexo.com

Hvordan finne lindring fra Hives eller blemmer

De fleste av oss har opplevd elveblest eller blemmer på en gang. De oppstår vanligvis på grunn av en allergisk reaksjon på noen stimuli og er preget av røde, kløende, betente hevet områder av huden. Visse medisiner, medisiner, insektbitt, matvarer og andre allergener bringe på elveblest ved å slippe histaminer fra celler som forårsaker blodkarene til å lekke fluid inn i de dypeste lag av huden. Denne artikkelen vil gi noen tips for behandling av en oppblussing av elveblest.

Bruksanvisning

Elveblest er forårsaket av kroppens naturlige reaksjon på et allergen, så den beste måten å behandle en enkel blusse opp er å bruke over-the-counter antihistaminer som Benadryl eller Chlor-Trimeton.

Midlertidig fritak fra elveblest kan oppnås ved bruk av beroligende kule komprimerer. Gjør isbit komprimerer ved å plassere is i en bomullshåndkle og forlater komprimere på elveblest for 4 til 5-minutters intervaller. Den kalde temperaturen krymper blodkar og stopper dem fra svelling og reduserer mengden av histaminer frigjøres fra cellene.

Aktuelt hydrokortison krem kan gi midlertidig lindring fra kløe fra små elveblest.

Bruk av astringents og lotion som calamine kan bidra til å fjerne den intense kløen fra elveblest. Noen astringents kan også redusere utslipp av væsker og histaminer fra blodårene. Prøv å bruke trollhassel og sinkoksid som astringents.

Prøv naturlige behandlinger for hive bluss-ups. Lag en pasta eller grøtomslag av knust Chickweed blader eller en pasta av vann og kremen av tartar og bruke den til elveblest.

Elveblest kan ha underliggende emosjonelle og stress-komponenter, så prøv måter å redusere stress i livet ditt. Drikker urtete og drikker kan bidra til å berolige og roe nervene. Drikk kamille vendelrot eller kattemynte te; de er kjent for å ha sedative egenskaper.

Tips og advarsler

  • Elveblest kan være livstruende ved å forårsake luftveiene til å hovne opp og blokkere luftveier. Dette er en alvorlig allergisk reaksjon som forårsaker den personen til å gå inn i anafylaktisk sjokk og en medisinsk krise som må behandles umiddelbart av en lege. Har en tilførsel av adrenalin lett tilgjengelig.
  • Gjenkjenne symptomer på anafylaksi som kan omfatte, foruten elveblest (blemmer), kortpustethet, agitasjon, alvorlig kløe, hevelse, nysing, hoste og tetthet i brystet.
  • Vær forsiktig når du bruker antihistaminer, som de kan forårsake døsighet hos noen mennesker.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.