Digidexo.com

Hva er Prelief tabletter?

Prelief tabletter er et kosttilskudd laget av kalsium glycerophosphate, som er en matvare mineral som utligner sure drikker og matvarer, og gjør at du kan spise mer komfortabelt. Hver Prelief tablett inneholder kalsium glycerophosphate og magnesiumstearat. Disse tabletter motvirke syre i mat og er effektive med matvarer slik som appelsinsaft, tomatsaus, pizza, kaffe, øl, vin og cola. Prelief tabletter kan redusere syre i mat og drikke med opp til 95 prosent.

Grunner til å bruke

Prelief tabletter anvendes som en behandling for personer som har urin og tarmproblemer. Disse problemene omfatter prostatitt, overaktiv blære, interstitiell cystitt og irritabel tarm syndrom.

Funksjon

Prelief tabletter er i stand til å redusere mobilnettet betennelse i urinblæren og øke celle reproduksjon i kroppen din. Prelief tabletter er i stand til å gjøre dette som glycerophosphate delen og frie kalsiumioner arbeide sammen. Dette er også hva nøytraliserer syre i mat som gjør at noen mennesker ubehagelig.

Viktig

Prelief tabletter er nyttig fordi mange mennesker er følsomme for svært syrlig mat. Syrlig mat kan forårsake smerte og ekstremt ubehag på flere måter: blæren smerte, urin haster, halsbrann og tarm nød, og Prelief tabletter kan bidra til å lindre eller hindre disse symptomene.

Dosering

Prelief tabletter tas rett før du spiser eller drikker noe syrlig mat eller drikke, og fordi Prelief er ikke et rusmiddel, kan den tas så mye som nødvendig. Prelief tabletter er mest effektive tatt som to tabletter to ganger om dagen med måltider.

Sikkerhet

Det er ingen kjente bivirkninger involverer Prelief tabletter, og de har blitt godkjent av Food and Drug Administration.