Digidexo.com

Hvordan redusere Stretch Mark Utseende

Strekkmerker kan være en frustrerende resultat av positive prestasjoner i en persons liv, slik som å ha en baby og miste vekt. Men kan strekkmerker også være et resultat av hormonelle endringer og genetikk. Strekkmerker er forårsaket av overdreven strekking av huden skape rødlig, lilla eller hvite linjer. Følgende trinn vil bidra til å forhindre og redusere synlige tegn på strekkmerker.

Bruksanvisning

•  Opprettholde en sunn vekt og body mass. Reduser sukkerinntaket og øke forbruket av frukt, grønnsaker, hele korn og protein. Nytte hudens helse og utseende med linfrø olje og omega-3 fettsyrer.

Trening med en blanding av cardio og vektløfting 3-6 dager i uken. Løft vekter for å hjelpe brenne kalorier og øke stoffskiftet. Bedre mental velvære med trening, som fungerer som en naturlig anti-beroligende. En positive stemningen vil beholde utseendet på strekkmerker i perspektiv og bedre selvfølelse. Husk: Du er ikke definert av strekkmerker.

Bruk kremer med vitamin A og E for å bidra til å redusere forekomsten av strekkmerker og trenge inn i huden cellevekst. Vokt dere for falske annonser som hevder å gjøre strekkmerker forsvinne. Husk, ingenting har vært 100 prosent bevist å fjerne strekkmerker.

Disguise utseendet på strekkmerker med selvbrunings. Exfoliate før du påfører selvbrunende krem. Påfør selvbrunende krem ​​jevnt på huden. Gå til en salong for en profesjonell spray tan, som kan vare opp til en uke. Være flittig fuktighetsgivende huden til å lage en selv-garver vare lenger.

Exfoliate og massasje huden for å øke sirkulasjonen og redusere forekomsten av strekkmerker.

Tenk ekstreme metoder for å fjerne strekkmerker med laser behandling utføres av sertifiserte hudleger eller kosmetiske kirurger. Micro-Dermabrasion brukes til å eksfoliere det øverste laget av huden og redusere strekkmerker på kroppen. Non-ablativ Skin Rejuvenation er en relativt ny prosedyre som har fått mye popularitet på grunn av lovende resultater. Non-ablativ Skin Rejuvenation bruker lysenergi å stimulere hudcellene til å reparere seg selv inn i nyere versjoner av seg selv.

Tips og advarsler

  • Vitamin A kan være farlig hvis det tas i høye doser under graviditet.
  • Unngå solarium for å redusere forekomsten av strekkmerker. Bruke solarium er like farlig å ligge ute i solen, og kan øke sjansene for å få hudkreft.