Digidexo.com

Hvordan identifisere Lung Cancer Symptomer

Lungekreft er en fryktelig tilstand som forverres lunge fungerer, og det kan spre seg rundt i kroppen hvis det ikke oppdages tidlig. Det er vanskelig å oppdage disse symptomene langt i forveien, med mindre du opplever visse re-forekommende symptomer. Finn ut hvordan du kan identifisere noen grunnleggende lungekreft symptomer, men husk å alltid snakke om bekymringer med legen din. Les videre for å lære hvordan.

Bruksanvisning

•  Vær på vakt om hoste. Hoste hele tiden kan være et tidlig tegn på lungekreft, spesielt hvis det er en endring i hoste. Pass på at du snakker med legen din om denne bekymringen å oppdage problemet.

Merknad hvis du føler smerte og smerter når du puster eller hoster. Hvis du har disse symptomene, så kan du snakke med legen din for å finne ut hva problemet er før selv diagnostisering.

Vær oppmerksom på eventuelle tap av appetitt. Hvis appetitten er redusert over en viss tid, og du har opplevd vekttap og snakk med legen din umiddelbart.

•  Hold øye med konstant trøtthet. Hvis du finner ut at du har konstant trøtthet så spør legen din hvorfor dette symptomer kan skje. Det er et symptom på lungekreft, men det kan også være på grunn av stress, anstrengelse eller en annen årsak.

Se for smerter under ribbeina på høyre side av leveren og kortpustethet. Disse to symptomene kan være indikatorer på lungekreft. Rådfør deg med legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å selv-diagnostisere og bekymring til det ekstreme før du snakker med legen din om disse symptomene.