Digidexo.com

Hva er 3-D Ultrasounds?

Hva er 3-D Ultrasounds?


Under graviditet, kan du føle utålmodig om å vite hva barnet ditt kan se ut, hvor mye hun beveger seg og hennes faktiske størrelsen. Mens 2-D ultralyd er gjort noen få måneder ved fødselslege for oppdatert informasjon om det ufødte barnets helse, 3-D ultralyd er et alternativ for en mer omfattende titt på babyen før hun er født.

Om 3-D Ultrasounds

Ultralydundersøkelser, også kjent som sonograms, bruker høyfrekvente lydbølger for å lage bilder av det ufødte barnet. Mens 2-D ultralyd lage flate bilder ved å lytte til lydbølger på en enkelt plan, 3-D ultralyd lytte til disse lydbølgene fra tre forskjellige retninger og gir en 3-D bilde av din baby. Disse bildene gir deg en tredimensjonal visning av det ufødte barnet.

Prosedyre

Fremgangsmåten for en 3-D ultralyd er det samme som en tradisjonell to-D ultralyd, men med mer høyteknologisk utstyr. I motsetning til med en medisinsk ultralyd, trenger du ikke å drikke en viss mengde vann før prosedyren. Det kan vare alt mellom 15 og 30 minutter og skal ikke vare lenger enn en time. Ultralyd tekniker vil legge noen dråper gel på magen og kjøre en liten enhet sammen det å fange en rekke bilder. Du vil være i stand til å se bildene på en skjerm som ligner på en dataskjerm. Ultralyd tekniker vil skrive ut en rekke bilder fra ultralyd, og kan også gi deg flere fotografier for en skryter bok.

Noen Fødsel / gynekologi kontorene tilbyr 3-D ultralyd; men fordi de er en elektiv prosedyre, vil du mer enn sannsynlig gå til en annen klinikk som tilbyr disse ultralyder. Ring fremover for å spørre hvor mange personer du kan ta med deg, som å bringe andre barn hjelper dem bånd med barnet under ultralyd prosessen.

Kostnader og sikkerhet

Fordi 3-D ultralyder er ikke medisinsk nødvendig, de er vanligvis ikke dekkes av forsikringen. Den gjennomsnittlige kostnaden for en 3-D-skanning er mellom $ 100 og $ 300.

Ultrasounds er trygt for både deg og babyen din når det gjøres riktig av en lisensiert tekniker. Siden de ble utviklet, har det ikke vært krav om skade på det ufødte barnet eller mor under en ultralyd. Enkeltpersoner bør ikke kjøpe eller bruke en ultralyd maskin for personlige grunner uten riktig trening og lisensiering.

4-D Ultrasounds

En annen elektiv alternativ for å se ditt ufødte babyens funksjoner er 4-D ultralyder. Dette er typisk utført i samme sesjonen som en 3-D ultralyd; Men, de kan koste deg litt ekstra. En 4-D ultralyd er i utgangspunktet en 3-D ultralyd, men med live video som du vil være i stand til å bringe hjem. I denne videoen kan du se babyen smile, vinke hendene eller sparke føttene.