Digidexo.com

Typer av barnehostemedisin

Typer av barnehostemedisin

Det er sent på kvelden og barnet ditt har en kald. Hun kan ikke sove fordi hun hoster, og du lurer på hva du kan gi henne for å lette hennes hoste slik at hun kan få litt hvile. Et bredt spekter av hoste medisiner er på markedet, men på grunn av potensielle bivirkninger og bekymringer om sikkerheten av slike produkter, er det viktig for foreldre å lære alt de kan om sine muligheter ved behandling av de er barnets hoste.

Typer

Det to primære typer over-the-counter hoste medisiner er: expectorants og suppressants. Expectorants kan hjelpe barnet ditt om hun har en våt, produktiv hoste, men har problemer med å hoste opp slim. En slimløsende kan hjelpe tynne slim, og dermed gjør det lettere å utvise. Hoste suppressants bidra til å roe hosterefleksen. Ifølge Kidshealth.org, kan hoste på grunn av en kald bli dårligere om natten når slim fra nesen og bihuler kan renne ned i halsen. Hvis hans hoste holder ham våken om natten, kan en hoste suppressant hjelpe barnet ditt få den søvnen hun trenger.

Sikkerhetsbekymringer

I 2008 tok Food and Drug Administration en dramatisk skritt med hensyn til kulde og hoste medisiner for barn. Det kunngjorde at ingen barn yngre enn 2 år bør gis over-the-counter kulde og hoste medisin. Dette var i respons til en alarmerende antall rapporter av alvorlige og livstruende bivirkninger. Produsenter av kulde og hoste medisin frivillig fjernet doseringsanvisning for barn yngre enn 2. I tillegg produsentene av disse produktene nå ikke lenger anbefale medisiner for barn yngre enn fire.

Alternatives

For foreldre bekymret for sikkerheten til over-the-counter hoste medisiner, det finnes alternativer for å hjelpe barnet ditt. Kjør en kjølig tåke vaporizer, ha henne drikke rikelig med væske, og bruke en saltvannsnesespray. For en ungdom (eldre enn 1), kan litt varmt vann med honning bidra til å lette hoste. Mange homøopatiske og urte hostemedisiner er på markedet. De fleste helsekostbutikker bære disse produktene og har ofte ansatte på hånden som er kunnskapsrik om produktene, eller du kan selv finne en homøopatisk apotek i ditt område. Din barnelege kan også være kunnskapsrik om homøopatiske produkter.

Fakta

Mens det kan være belastende å høre barnet hoste, eksperter er enige om at med mindre det er i konflikt med hennes daglige fungering eller sove, er det best å ikke behandle hoste med alle typer medisiner. Ifølge Dr. Lisa Asta, en barnelege i San Francisco, "Når barnet ditt har en kald hoste fjerner infiserte slim fra lungene hennes og holder nasal slim drypper ned i dem. Hvis hun ikke hoste, kunne litt snufser slå inn lungebetennelse. "

Advarsel

Før du gir barnet ditt noen form for hoste medisiner, ta kontakt med barnelege. Foruten involvert sikkerhetsaspekter, kan barnet ditt ha helsemessige forhold som påvirkes negativt av ingrediensene i hoste medisiner. Hvis barnet ditt er på medisiner for andre helsemessige forhold, ta kontakt med apoteket for å sørge for at hostemedisin du kjøper vil ikke forstyrre den. Bruk bare målebegeret som følger med produktet. Hvis ditt barns hoste varer lenger enn noen få dager, er hans puste anstrengt eller hennes symptomer forverres, ring din barnelege. Også ringe barnelege hvis barnets hoste høres ut som bjeffing, da dette kan signalisere kikhoste. Når du er i tvil, er det alltid et trygt valg å ringe, selv om det er midt på natten.