Digidexo.com

Hvordan lære barn Food Pyramid

Med den økte utbredelsen av barndommen fedme og diabetes, er det blitt enda viktigere å lære barna prinsippene for å spise sunt. En av de beste måtene å gjøre dette på er å lære næringspyramiden, en enkel visuell representasjon av et balansert kosthold. The United States Department of Agriculture har ressurser til å bistå i å undervise barn næringspyramiden, og det finnes også en rekke andre måter å hjelpe lære barna om sunn mat.

Hvordan lære barn Food Pyramid

Undervisning mat grupper til førskolebarn

Hjelp små barn lærer å identifisere hvilke matvaregruppe enhver type mat er inn. De viktigste matvaregruppene i næringspyramiden er korn, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, kjøtt / protein, og oljer.

Velg en matvaregruppe og brainstorm med barnet ditt hva slags mat er i denne gruppen. For eksempel, spør barnet ditt å liste så mange frukter som han kan. Du kan også forklare hva som gjør en frukt unike fra en grønnsak.

Tre Når du eller barnet ditt er å spise et måltid eller mellommåltid, se på matvarer og bestemme hvilke kategorier de hører hjemme i.

Få en leke kjøkken med en rekke typer plast matvarer. Ha en liten kurv for hver type mat, og hjelpe barnet ditt sortere alle matvarer i de riktige kurver.

Undervisning i Food Pyramid

Besøk mypyramid.gov/kids nettsiden og skrive ut en av næringspyramiden plakater som er alderstilpasset for barnet ditt.

Forklar barnet ditt at kroppen hans trenger ulike mengder av hver type mat hver dag. Bruk mat pyramide plakaten som et visuelt hjelpemiddel, ser på størrelsen på hver skive av pyramiden.

Hjelp barnet å katalog maten han spiser for en hel dag. På slutten av dagen, totalt matvarer i hver gruppe og sjekke for å se hvor nærme han er de anbefalte mengder.

Spill mypyramid Blast Off dataspill ( http://www.mypyramid.gov/kids/kids_game.html ). Dette hjelper barna å planlegge balansert måltider for dagen som fyller kategoriene i maten pyramide uten å ha for mange kalorier.

understreke viktigheten av fysisk aktivitet, og hjelpe barnet ditt til å tenke på morsomme måter å være aktiv i minst 60 minutter på de fleste dager.

Hint

  • Barn er mye mer sannsynlig å følge maten pyramide hvis deres forbilder, inkludert deres foreldre, spiser sunt og balansert kosthold som følger næringspyramiden også.