Digidexo.com

Barnemark behandlinger for spedbarn

Barnemark behandlinger for spedbarn


Pinworms er hvite parasitter omtrent størrelsen av en stift som infiserer tarmen. De er spesielt utbredt blant skolealder og førskolebarn. Flertallet av Barnemark infeksjoner er mild og enkel å behandle, men alltid konsultere en medisinsk faglig før administrering av noen anti-orm behandling til et barn.

Anti-ormen Medisin

Vermox er en tyggbar anti-orm medisin som er tatt i en dose, og deretter gjentatt to uker senere. Antiminth er et alternativ til Vermox. Det er en væske som vanligvis er tatt i en dose. Begge stoffene bør ikke gis til barn under 2 uten legens samtykke.

Behandle hele familien

Selv om bare ett barn er smittet, er det tilrådelig at hele familien bli behandlet for pinworms på samme tid, og dermed sikre at reinfeksjon ikke forekommer.

Behandle Itch

Fordi anti-orm medisiner behandler kun infeksjonen, kan kløe vedvare i opptil to uker. Hvis dette er tilfelle, kan beroligende kremer eller salver brukes til det berørte området.

Forebygging

Hindre spredning av smitte eller mulighet for reinfeksjon er viktig. Barnet bør læres opp til å komme inn i vanen med å vaske hendene etter hver tur på do. Sengetøy, klær og leker skal være grundig vasket.

Dyr

Husdyr er vanlige bærere av pinworms. Pass på å behandle alle dyr og begrense barns eksponering til dem før både barn og kjæledyr er fri for parasitter.