Digidexo.com

Hodelus Behandling med munnvann & Vinegar

Hodelus Behandling med munnvann & Vinegar


Lus kan være en frustrerende, hardfør pest å fjerne fra en persons hode. Det er naturlig rettsmidler som kan brukes i stedet for sterke kjemikalier som fungerer godt.

Lus Funksjoner

Hodelus er små insekter som lever i hodebunnen og noen ganger på øyenbryn og øyenvipper. De er spredt med kontakt fra en annen person eller persons eiendeler --- for eksempel en lue eller pute --- som bærer lus. Mens irriterende, har lus ikke føre til medisinske problemer.

Munnvann Behandling

Hell Listerine over hodet eller sette Listerine i en sprayflaske og spray håret, å være veldig forsiktig med å mette røttene. Unngå øyne til alle tider. Sett på en plast dusjhette i to timer før du skyller godt. Dette vil drepe levende lus, forlater nits --- eller egg --- bak.

Eddik

Etter Listerine behandlingen er ferdig, mette håret med eddik, som sikrer røttene og flere inches av hår fra hodebunnen er mettet --- dette er hvor nits er oftest funnet. Sett på en dusjhette i minst en time før du bruker shampoo og balsam for å rense håret. Bruk en nit kam å gre ut lus og luseegg.

Skall er vanskelig å fjerne, siden de holde seg til håret. Eddik vil løse opp limet som holder eggene på håret.

Husholdningsartikler

For å hindre en reinfestation, er det viktig å vaske sengetøy og klær til personen som ble smittet. Ifølge Kids Helse, vaske disse elementene i varmt vann og tørk dem på høy varme i 20 minutter.

Sug hår tilbehør og børster i teknisk sprit, varmt vann eller Listerine. Et annet alternativ er å erstatte alt med nye elementer.

Vurdere å behandle andre medlemmer i samme husstand for å hindre spredning og reinfestation fra lus.

Lus Forebygging

Unngå å dele luer, sportsutstyr eller hår tilbehør. Også unngå direkte head-to-head kontakt med mennesker.