Digidexo.com

Hvordan å miste vekt rundt magen

Å miste vekt fra ethvert område av kroppen er en prosess som krever engasjement og tid, og bør gjøres med ernæring og sikkerhet i tankene. I motsetning til det mange tror, ​​utføre øvelser som er rettet områder av kroppen ikke nødvendigvis bidrar til å fjerne fett fra det området. Sunt og balansert skritt må tas for å fjerne fett fra alle områder, inkludert et sunt kosthold, aerobic og kardiovaskulær trening, mageøvelser og vekttrening.

Hvordan å miste vekt rundt magen

Utfør aerobic og kardiovaskulære øvelser i minst 30 til 60 per treningsøkt. Moderere intensiteten av hjerte-aktiviteter som sykling, løping og trapp klatring.

spise en diett lav på kalorier, fett og sukker, med vekt på frukt, grønnsaker og protein. Unngå overdreven karbohydrater, men holde seg innenfor et sunt kalori rekkevidde.

Integrere vekttrening inn i ditt treningsprogram etter ca to til fire uker. Dette vil bidra til å øke din muskelmasse, noe som kan bidra til å øke stoffskiftet.

Stram og tone magemusklene ved å utføre kjerne intensive bevegelser, inkludert sit-ups, crunches eller V sitter. Som kardiovaskulær trening brenner bort fettet, vil disse musklene bli mer og mer synlig.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du begynner noen form for trening regiment.