Digidexo.com

Tegn og symptomer på menneske Parasitter

Parasitter kan invadere kroppen gjennom mat, drikke, skitt og avføring av dyr. Noen av disse parasittene som infiserer mennesker er pin ormer, runde ormer og blastocystis hominis. Mange folk ikke innser at de havna parasitter og ofte feil symptomer for andre helseproblemer. Det er tegn og symptomer som er assosiert med en human parasitt infeksjon.

Forstoppelse

En alvorlig infeksjon i store parasitter kan blokkere felles gallegang eller tarmen. Blokkeringen bremser avføring, forårsaker forstoppelse.

Diaré

Noen parasitter i tarmen produsere prostaglandiner, noe som fører til tap av natrium og klorid i kroppen. Tapet av natrium og klorid forårsaker diaré.

Gass og oppblåsthet

Parasitter som lever i de øvre tarmen vil forårsake inflammasjon som fører til gass og oppblåsthet. Hyppig gass og oppblåsthet er et tegn på en parasitt infeksjon.

Felles og muskelsmerter

Innvollsparasitter kan bevege seg gjennom kroppen og inn i leddene, forårsaker væskefylte cyster til form, noe som fører til muskel og leddsmerter.

Anemi

Noen tarmparasitter kan feste til tarmveggen og absorbere næringsstoffer fra kroppen, samt føre til at blodtap, noe som fører til anemi.