Digidexo.com

Adrenal Fatigue Recovery

Adrenal utmattelse eller tretthet kan føre til en betydelig mengde reduksjon i livskvaliteten din. Det er ingen instantantcure, men det er mange skritt du kan ta for å initiere og fremme restitusjon fra denne tilstanden. Hvis du forplikte seg til disse endringene i livsstil, vil du gradvis føle deg bedre, men det kan ta opptil et år å føle den fulle effekten. Heldigvis er disse trinnene er enkle endringer som kan forbedre ikke bare din adrenal funksjon, men også din generelle helse fungerer.

.

Binyrene

Binyrene er plassert over nyrene. De er små, men mektige, og er ansvarlig for utsetting av mer enn 50 hormoner. Hvis disse kjertlene ikke fungerer på optimalt nivå, kan adrenal utmattelse eller tretthet forekomme.

Noen symptomer

Symptomer på adrenal utmattelse omfatte manglende evne til å gå ned i vekt, salt cravings, søvnløshet, glemsomhet, nedsatt sexlyst, og redusert evne til å håndtere stress. Et annet identifikasjonsmerke er tilstedeværelsen av et klart mønster av energinivået blir lavt (til samme tid hver dag). Noen eller alle av disse symptomene kan være til stede. Alltid konsultere med en lege fordi disse symptomene kan være forårsaket av andre forhold. Arbeid med en lege som anerkjenner at adrenal utmattelse er et syndrom.

Livsstilsendringer

Ikke bli tatt på av påstander som tyder umiddelbar helbredelse. Men det er noen tiltak som vil bringe langsiktig lettelse. Den første er å redusere stress i livet ditt. Lær avslapping ferdigheter som meditasjon, systematisk muskelavslapping eller dyp pust. Evaluer din tid og identifisere områder som du kan kutte for å få mer tid til å dekomprimere. Finn en rådgiver eller en venn til å jobbe med deg på å utvikle ferdigheter i dette området. Ler ofte, siden dette øvelser binyrene. Få nok søvn og sove i slutten når du kan. Ta regelmessig mini-bryter hver dag. Ikke hopp over måltider og legge proteinrik snacks. Alle disse endringene kan forbedre effektiviteten i binyrene.

Diett endringer

Konsumere karbohydrater som er hele korn og redusere vesentlig de som er behandlet. Når du spiser et karbohydrat, legge til et protein å spise med det. Proteiner finnes i nøtter, melkeprodukter og kjøtt eller i en kombinasjon av belgfrukter og korn. Øk mengden av grønnsaker du spiser. Ha sunt fett til hvert måltid i form av oljer som oliven, safflower eller nøtter. Legg havsalt (1/8 ts. I 8 oz. Av vann minst i am og før laveste energi tid). Unngå koffein, trans-og mettet fett, sjokolade, bearbeidet mat og junk food.

Kosttilskudd

Noen kosttilskudd som kan hjelpe med binyretretthet er magnesium og kalsium. Vitaminer for å legge til ditt daglige inntak inkluderer B, C og E. Det kan være lurt å prøve lakris rot ekstrakt som en del av ditt daglige kosthold, så er det noen forslag som dette hjelper med tilstanden. Som med eventuelle endringer i ditt daglige inntak eller livsstil, være i kommunikasjon med din medisinske leverandøren.