Digidexo.com

Liste over generiske legemidler på Walmart

Liste over generiske legemidler på Walmart


Walmart apotek Programmet tilbyr pasientene et rimelig alternativ når de fyller resepter for medisiner. Generiske legemidler fra resept programmet er betydelig billigere enn sine merkevarer kolleger. Selv om ikke alle formuleringer av hvert legemiddel på listen er tilgjengelige, leger er i stand til å skrive resepter for forhold som strekker seg fra astma til psykisk lidelse.

Program

Generiske legemidler fra Walmart program er for 30-dagers og 90-dagers forsyninger. Per april 2011, er en 30-dagers forbruk $ 4 og en 90-dagers forbruk er 10 dollar. Reseptbelagte stoffet liste inneholder nye medisiner; det anbefales å regelmessig sjekke listen for oppdateringer. Standardisere type reseptbelagte medisiner og doseringer holder kostnadene håndterbare. Programmet har ikke medlemskontingent eller ekstra skjulte avgifter. All Walmart og Sams klubber butikker, samt Neighborhood Market apotek, i USA delta i apotek programmet.

Typer narkotika

Generiske legemidler tilgjengelig fra listen er foreskrevet for leddgikt, astma, diabetes og grønn stær, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og psykiske lidelser. Albuterol, Lisinopril, Lovastatin, Metformin og timololmaleat er bare noen få. Men fortsetter dette delvis liste over medikamenter for å vokse som noen over-the-counter narkotika er lagt til og generiske narkotika produsenter ta del i programmet. Medisiner på listen er sammenlignbare merkenavn, men en pasient bør spørre om en generisk er en passende medikamentell behandling for sin tilstand.

Unntak

I visse tilfeller kan generiske legemidler koste mer enn $ 4 eller $ 10. Reseptbelagte prisene øke dersom doseringen er høyere enn standard; hvis resepten brukes til å behandle visse kvinners helse; og hvis resepten er fylt i enkelte stater. En forsikret person kan betale mer eller mindre på grunn av bestemmelsene i hennes helseplan. Et eksempel på et høyere priset stoffet er en 30-dagers forbruk på 10 mg Tamoxifen tabletter for $ 9, og en 90-dagers forbruk for $ 24. Ferdigpakket narkotika er bare solgt i enhetsstørrelser som er angitt på listen stoffet, og kan ikke være forholdsmessig.

Convenience

Hver første papir resept må fylles ut person på apoteket eller sendes i posten med riktig form. Fremtidige resepter, fra originale papir resepter, kan leveres til en Walmart apotek for gratis eller leveres gratis til en kunde hjem. I tillegg er hjemme leveranser begrenset til 90-dagers resepter. Når en online-konto er opprettet, kan resepter bestilles, klarte, etterfylte og auto-etterfylt. En online konto kan en pasient å spore en bestilling historie eller opprette en medisinsk bekostning sammendrag som lister apotek kjøp. Den ordrehistorikk og utgifter oppsummering kan skrives ut for enkel referanse.