Digidexo.com

Effektiv Vekttap tips

Effektiv vekttap bør inkludere en langsom og jevn hastighet for å tape vekt, da dette er den beste måten for å opprettholde langvarig vekttap. Du vil finne at en kombinasjon tilnærming, en som inkluderer en sunn spising plan og mosjon, vil bidra til å kaste pounds bedre enn å følge en tilnærming alene.

Tenk caloric behov

Å miste vekt kommer ned til grunnleggende: bruke mer kalorier enn du tar inn og vekten kommer av. Ulike mennesker, derimot, har ulike kalori behov. Kvinner trenger som regel å ta inn færre kalorier enn menn til å gå ned i vekt, hovedsakelig fordi menn har mer muskelmasse, som er bedre på å brenne kalorier enn kroppen fett. Caloric behov varierer også i forhold til alder.

Når man skal avgjøre hvor mange kalorier å ta i hver dag, husk at American College of Sports Medicine viser at kvinner spiser ikke mindre enn 1200 kalorier hver dag, og menn ikke færre enn 1800. Ikke spiser nok kan være like ille som å spise for mye når det kommer til vekttap. Mål å miste ett til to pounds per uke for en sunn tap som er bærekraftig.

Spise riktig mat

Foruten å spise riktig antall kalorier for å miste pounds, trenger den beste vekttap plan for å innlemme sunn mat som for eksempel rikelig med frisk frukt, grønnsaker, hele korn, magert kjøtt og fiber. Good-for-deg mat ikke bare gi kroppen din med drivstoffet den trenger for å fungere, men de gjør at du føler deg full for lengre perioder av gangen, i motsetning til junk food. Lager huset ditt med sunn mat og kaste ut søppelpost slik at du ikke er fristet til å strekke seg etter høy-kalori, ikke-næringsrik mat.

Drikk nok vann hver dag. Det kan hjelpe å drikke et glass vann før hvert måltid; væsken hjelper deg til å føle fyldigere, noe som gjør det mulig for deg å spise mindre. Folk forveksler tørst med sult. Ved å drikke nok vann, er kroppen din mindre tilbøyelige til å føle deg sulten når du er egentlig bare tørst.

Move Your Body

En annen komponent til vekttap er øvelse. Prøv å passe på 30 minutter med kardio trening om fem ganger per uke. Gode ​​cardio øvelser inkluderer turgåing, jogging, løping, aerobic, sykling, roing og kickboksing. Cardio forbrenner kalorier og holder hjertet sunt.

Du bør også innlemme styrketrening for å bygge muskelmasse, som brenner mer kalorier enn en lik mengde fett. Løfte frie vekter vil ikke gjøre kvinner "bulk opp", men det vil hjelpe dem å forbrenne mer kalorier

Inspirere deg selv

Bruk uansett inspirerende verktøyene du trenger for å holde deg motivert. Dette kan være alt fra et bilde av deg på målvekten på kjøleskapet, motiverende ord tacked over speilet på badet, en bikini som du ønsker å passe inn i eller din favoritt par bukser som du ikke har vært i stand til å bære siden du gått opp i vekt.

Når tilbakeslag oppstår, ikke gi opp på din sunne livsstil. Prøv å lære av det og lover å komme rett tilbake i god spise og trene vaner.