Digidexo.com

Tips om Forbedre Memory

Minne er måten den menneskelige hjerne minnes informasjon som har blitt opplevd eller lært. Det finnes to typer minne: kort sikt og lang sikt. Områder av hjernen som hippocampus, cerebral cortex og amygdala spiller de største rollene i bearbeiding av informasjon og lagring av minner. Alder og stress kan påvirke den måten at vi er i stand til å huske informasjon. Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre din hukommelse.

Tips for å forbedre hukommelsen hos barn

Ifølge professor Susan Hallam av Institute of Education ved University of London, barn som lærte seg å spille et instrument, ikke bare forstørret venstre side av hjernen, men også husket nesten en femtedel mer informasjon enn barn som ikke var musikalsk tilbøyelig. Hennes forskning gjennomgang til Avdeling for barn, skoler og familier har slynget arbeidet med å utvide musikkprogrammer i England. Oppmuntre barnet ditt til å spille et instrument ved å spille ham musikk eller tar ham til et instrument butikken. Lei et instrument for en måned for å se hvordan hun nyter det før settling med ett instrument. Registrere barnet ditt i en etter-skolen musikkprogram om hennes skole ikke har en. Mange rekreasjon sentre tilbyr kurs for barn. Hjelp barnet å etablere en rutine for å praktisere. Se hvordan barnets følelse av prestasjon og minne er forbedret ved å spille et musikkinstrument.

Mental Trene

Ifølge Mayo Clinic, holde hjernen aktiv krever litt mental aerobic. Mentalt stimulerende aktiviteter kan forbedre hukommelsen i alle fasetter av livet. Prøv å lese tankevekkende materialer eller lære om et emne som interesserer deg. Gjennomføre tilfeldig forskning. I stedet for å stole på Internett, sjekk ut noen bøker om historie, litteratur eller biografi, eller en how-to guide. Spill kryssord. Selv kjører en annen vei til jobb eller hjemme kan aktivere tankene dine og gjøre deg mer mentalt dyktigere. Ta på problemer som ikke direkte er relatert til deg, slik som frivillig ved en veldedighet eller hjelpe ut på en fundraiser.

Hold orden

Bor organisert går hånd i hånd med gjenværende fokusert. Kaotiske omgivelser kan sette en demper på å huske når du skal betale regninger, hva husarbeid må gjøres og når avtaler er. Organiser huset ditt. Du kan enten gjøre dette trinnet i en razzia eller starte i små trinn, for eksempel hver uke ta på en organisatorisk prosjekt. Kjøp arkivskap å sette gamle regninger, skatteinngang og andre viktige dokumenter. Gå gjennom huset og kaste ut ting du ikke bruker eller ikke trenger. Kjøpe store plast oppbevaringskasser for å holde papirer eller viktige elementer i garasjen. I stedet for å kaste regninger på disken, sette opp online-kontoer for å ha din kabel, leie eller elektrisk regninger tatt ut. Heng en kalender opp for å vise viktige avtaler.

Jo mer organisert du blir, jo mindre du blir tvunget til å huske, noe som frigjør plass i tankene dine. Selv ha en utpekt sted som du plasserer huset nøkler og lommebok kan tillate deg å huske ting som sosiale arrangementer eller arbeidsrelaterte aktiviteter. Skape et fredelig hjem liv og se hvordan du er i stand til å huske dag-til-dag saker.