Digidexo.com

Hjem Løsning for rennende nese og nysing

Nysing forårsaker rennende neser og dette kan være et resultat av allergener, en sykdom som en forkjølelse eller influensa, eller kroppens måte å fjerne irritanter som støv eller pollen. Noen ganger kan det bli en plage hvis du er i offentlig eller hvis du har en Nysing plass. Det kan også gjøre din nese passasjer hoven, gnaget (fra å bruke vev) eller sår, selv muligens forårsake neseblod.

Bruk Nettle å lindre

Mange folk ikke innser fordelene med urten brennesle. Det er bevist å lette nasal passasje betennelse, lunger og kløende følelser i nesen. Det er alle disse tingene som fører til nysing, som igjen fører til rennende neser. Det er mange måter å ta brennesle og det vanligvis fungerer nesten umiddelbart. Du kan opprette en brennesle te ved å koke brennesle i vann, deretter fjerne den. Det er lettere å ta nesle kosttilskudd, selv om (som finnes på helsekostbutikker). Når nesen begynner å klø, eller du begynner å nyse, ta nesle å berolige den.

Endre din diett

Det er naturlige elementer du kan innlemme i kostholdet ditt som vil bidra til å redusere nysing eller rennende nese. Disse elementene bidrar til å redusere mengden av histamin som kroppen utgivelser, som er hva som forårsaker rennende nese og nysing. En av disse tingene er appelsinjuice eller annen sitrus juice som grapefruktjuice, siden det inneholder mye vitamin C (vitamin C bidrar til å redusere histaminer). Også, spise store mengder av grønnsaker kan bidra til å redusere mengden av histaminer frigjør kroppen din fordi de er rike på bioflavonoider. Prøv å spise ting som dampet brokkoli, spinat, paprika eller gulrøtter.

Bruk Salt Solution In Your Nose

Saltvannsoppløsning har vært brukt i flere tiår for å lindre rennende nese symptomer som har å gjøre med sykdom eller allergier. Det kan være ubehagelig i starten, men vil virkelig hjelpe deg fordi det kan fjerne allergener, tørke ut sekreter og ganske mye skylle ut neseborene. Du kan lage en hjemme ved å løse 1/2 ts salt i en 8-unse glass filtrert varmt vann. Bruk et øye eller nese dropper og dyppe den i løsningen etter alt saltet er oppløst. Suge den opp i dropper, bøye hodet bakover og sett dropper slutt litt inn i ett av neseborene. Som presse ned på dropper, inhalerer litt gjennom nesen. Gjør dette i hvert nesebor minst to ganger, og deretter blåse ut vannaktig utflod etterpå så det ikke kjører i magen.