Digidexo.com

Hva du skal spise for å miste pounds

Vekttap er ikke lett. Før du setter i gang, er det en god idé å lære alt du kan om hva du skal spise for å miste pounds. Poenget er at du må forbrenne mer kalorier enn du spiser.

Det høres enkelt ut, men hvis du sitter fast i en brunst av dårlige matvaner, kan det være lettere sagt enn gjort. Du må begynne langsomt, å gjøre små endringer i hvordan du spiser. Med tiden vil disse endringene bli permanent, og du vil begynne å miste vekt.

Spis protein til hvert måltid

Å ha protein til hvert måltid vil hjelpe deg å holde fornøyd før neste måltid. Du vil være mindre sannsynlig å snack mellom måltidene. Kvalitet protein matvarer inneholder magert kjøtt, fjærkre, fisk, egg, tofu, nøtter og frø.

Legg til flere grønnsaker til måltider

Grønnsaker er så lite kalorier at du kan vanligvis konsumerer store mengder uten å bekymre deg å få vekt. Det gjør dem perfekt for å fylle opp på under måltider. Leafy grønne salater er ideell, bare husk å se opp for dressing.

Inkluder sunne karbohydrater

Masse folk anser karbohydrater en no-no når det gjelder å miste vekt, men sannheten er at det er gode karbohydrater og dårlige karbohydrater. De gode karbohydrater er laget av høykvalitets komplekse karbohydrater. De bidra til å fylle deg opp og holde deg mett så du taper vekt. Det er OK å redusere mengden du spiser, men du bør ikke kutte dem fra kosten helt. Noen eksempler på gode karbohydrater er vill ris, brun ris, produkter laget med hele hvetemel, fullkornspasta, søtpoteter, frukt og grønnsaker.

Konsumere Sunt fett

Du trenger fett for en godt avrundet kosthold. Kroppen krever fett for å fungere skikkelig. Nøkkelen er å inkludere sunne kilder til fett i kosten som olivenolje, rapsolje, olje fra linfrø, fisk, mandler og andre nøtter og frø. Det er viktig å bruke moderasjon med fett samt eventuelle andre matvarer forbrukes når du prøver å finne ut hva du skal spise for å miste pounds.