Digidexo.com

Hva er Hemp protein?

Hva er Hemp protein?


Hemp protein er ideell for vegetarianere som ønsker å supplere sin protein inntak, men forblir gluten- eller soya-free. Det er også blitt et populært supplement blant kroppsbyggere og idrettsutøvere.

Funksjoner

Hemp er dyrket fra cannabis planten; Men det har ikke de samme høye induserende egenskaper som cannabis, fordi THC nivået er for lavt. Til tross for dette er det ulovlig å vokse anlegget i de fleste av USA, selv om det ikke er ulovlig å produsere og selge produkter fra det som er ofte referert til som "industriell hamp."

Fordeler

Hamp protein er rik på kalsium, jern, beta-karoten, fiber, amino-syrer og mineraler slik som kalium, niacin, magnesium, fosfor og riboflavin. Det er fordelaktig for de som trenger ytterligere protein for å hjelpe dannelsen av muskelvev. Det antas hamp protein øker i popularitet, fordi det er lett absorberes av kroppen, som fører til raskere resultater.

Typer

Hamp protein kan kjøpes i tablettform, som en sirup, pulver eller klar-til-å drikke væske. Hemp protein har en nøtteaktig, jordsmak, men søtet shakes kan også kjøpes hvis dens naturlige smaken ikke er tiltalende. Når du kjøper hamp protein, at etikett statene hamp er ikke genmodifiserte; det skal si noe sånt som "non-GMO".