Digidexo.com

Hvordan fikse en drikking problem

Ved første, er et alkoholproblem ofte ugjenkjennelig. Folk drikker på sosiale arrangementer, og kan ikke forestille meg en sammenkomst uten øl eller vin i nærheten. Gradvis, et par drinker i uken blir til et par drinker om dagen. Drikke alene, ofte, og spesielt i krisetider kan utløse avhengighet og avhengighet. Jobb og relasjoner blir stadig mindre viktig enn å finne at neste drink. Hvis en person ikke kan komme gjennom noen få timer uten alkohol, intervensjon og behandling er ofte nødvendig for å komme tilbake kontroll. Her er noen måter du kan fikse et alkoholproblem.

Hvordan fikse en drikking problem

Hvordan å slutte å drikke

Bli med Anonyme Alkoholikere eller annen støttegruppe. Ifølge NIH, utvinne folk som går på grupper regelmessig gjøre det bedre enn de som forsøker å slutte på egenhånd. Forskjellige mennesker har forskjellige behov, så shoppe rundt for en gruppe som føles riktig. Gjør de ukentlige eller daglige møter, finne en sponsor, og hjelpe andre som trenger hjelp.

Ta kontakt med legen din. Moderne medisiner kan bistå i arbeidet med å slutte å drikke uten de vanlige bivirkninger forbundet med eldre narkotika. Leger kan også tilby behandling, støtte og anbefalinger for en mer intensiv rådgivning og rehabilitering, avhengig av pasientens behov.

Unngå folk og steder som utløser drikking. Finn en annen vei hjem hvis du ofte innom en bar hver dag. Foster nye relasjoner der drikking er ikke det primære fokus. Hvis du drikker hjemme, ikke kjøpe alkohol eller holde den i huset. Planlegg en aktivitet for å holde opptatt i disse tider hvor du befinner deg følelsen trang til å drikke.

Finn noe å gjøre som ikke involverer drikking. Ta opp en ny hobby, gå til en foretrukket hus for tilbedelse å frivillig, trene regelmessig, eller delta i en sosial klubb som fremmer en verdig sak. Dette bidrar til å ta tankene bort fra drikking og fokusere energier andre steder i en mer konstruktiv og nyttig måte.

Utdanne venner og familie om alkoholisme. Fortelle dem om ikke å tilby deg en drink eller drikke rundt deg. Be om hjelp når du trenger det og ikke vær redd for å kreve oppmuntring og positive ord av støtte i stedet for kritikk. Foreslå støttegrupper for dine kjære også. Alkoholisme er ofte en gruppe problem og dine kjære kan ha nytte av hjelp også.

Hint

  • Folk som slutter å drikke ofte opplever humørsvingninger, depresjon og angst. Hvis milde symptomer ikke går bort eller blir verre, søker medisinsk behandling. Legen din bør være i stand til å foreslå en passende mental helse utøveren.
  • Skriv ned alle grunnene til at du må slutte å drikke og bære med deg listen. Det vil hjelpe å ha disse grunner tilgjengelig i tilfelle du glemmer og ønsker å begynne å drikke igjen.
  • Utarbeide en standard tale å gi folk som prøver å presse deg til å drikke. Hold det kort og rett på sak. Øv å si det til du føler deg komfortabel.
  • Gå straks til nærmeste akuttmottaket, bør du føler trang til å skade deg selv eller andre.