Digidexo.com

Hvordan behandle opiatavhengighet

Hvordan behandle opiatavhengighet


En medisinsk anerkjent sentrale nervesystemet lidelse, opiatavhengighet fører til at hjernens naturlige painkilling mekanismer for å slutte normal funksjon. Kombinert med fysisk avhengighet til opiater, fører dette ofte til en ond misbruk syklus som krever medisinsk intervensjon.

Hvordan behandle opiatavhengighet

Bekjemp opiatavhengighet

•  Innse at du har et problem, eller hjelpe de elsket den du ønsker å hjelpe behandle at hun har et problem. Opiater forårsake fysisk avhengighet, generelt preget av intens craving for stoffet kort tid etter avviklet bruk, og gjentatt ettergivenhet i narkotikabruk til tross for å være bevisst de risikoene som er involvert. Hvis du ønsker å bidra til å behandle en kjær, snakke med en mental helse eller behandling av avhengighet profesjonell om intervensjonsstrategier.

Sjekk inn til en avhengighet behandling sentrum, eller ta din kjære til å sjekke inn når han har anerkjent hans problem og er enig i at han trenger behandling. Sjekk med så mange lokale fasiliteter som mulig hvis du støter på ventelister.

gifte under nøye oppsyn av medisinsk personell. Det er helt avgjørende at opiat opphør forsøkes bare når kvalifiserte fagfolk er lett i stand til å bistå i tilfelle en nødsituasjon. Opiatavvenning er ikke bare ubehagelig, smertefullt og vanskelig, men kan utløse andre alvorlige medisinske tilstander.

Motta atferdsterapi eller enkeltperson eller gruppe rådgiving i en institusjonell innstillingen når akutt abstinens har gått. Etter den første uttaksperioden er over, vil det bli etterfulgt av en lengre periode med generell irritabilitet og opiat craving. I løpet av denne tiden, er det viktig at du fortsetter å behandle både de fysiske symptomer og psykologiske konsekvenser av opiat opphør.

Forstå de underliggende psykologiske stasjoner som først førte deg (eller din kjære) til opiatavhengighet. De fleste eksperter er enige om at dette er et viktig skritt i drapet demonene dine en gang for alle. Selvforståelse er et svært viktig våpen i en utvinne stoffmisbruker arsenal med å kjempe mot trangen til tilbakefall.

Fortsett behandlingen selv etter at utgivelsen fra klinikken ved å bli med i en støttegruppe. Anonyme Narkomane, for eksempel, vil ønske deg velkommen. Avhengighet utvinning eksperter universelt enige om at en post-behandling støtte strukturen bidrar umåtelig i langsiktig utvinning fra narkotikaavhengighet.

Hint

  • Opiatavvenning kan føre til permanent hjerte-skade, hjerneskade og død i usunn brukere. Imidlertid kan fort avhengighet av opiater være enda mer farlig. Ikke forsøk å slutte å bruke opiater uten tilsyn av kvalifiserte fagfolk.