Digidexo.com

Barnas Mat & Aktivitetslogg

Barnas Mat & Aktivitetslogg


Ett av tre barn er overvektige eller fete, ifølge Kids Health nettsted. Sunn mat og mye fysisk aktivitet er grunnlaget for friske barn. Hold styr på maten barna spiser for å være sikker på at de får tilstrekkelig ernæring ved hjelp av en mat logg. Du kan også opprette en aktivitetsloggen for å se hvor mye daglige og ukentlige fysisk aktivitet barn gjør.

Funksjoner og Format

Mat og aktivitetslogger for barn vil variere avhengig av behov og funksjon av loggene. Gjør barnemat logger i diagramformat. Har de dagene som er oppført på toppen av siden og deretter måltider og snacks (for eksempel frokost, morgen snack, etc.) er oppført på venstre side. Annen informasjon som du mener er nødvendig (for eksempel allergiske reaksjoner, hvis du overvåker matallergier) kan bli oppført på høyre side av siden. Skriv hvert måltid ned i den aktuelle boksen.

Du kan også lage aktivitetslogger ved å opprette et diagram. På toppen av siden, liste aktiviteten gjennomført og antall minutter, og på venstre side av siden, liste opp de dagene i uken. The University of Missouri Extension har en utskriftsvennlig versjon (se Ressurser). The Centers for Disease Control and Prevention foreslår barna får minst en times aktivitet minst tre dager per uke.

Funksjon

Funksjonen av en mat loggen kan avhenge av barnet. Noen foreldre eller omsorgspersoner kan trenge for å holde styr på reaksjoner på bestemte matvarer for barn, når de har mistanke om allergier. Andre matvarer loggene kan eksistere for å holde styr på kaloriene som barna spiser eller å sørge for at de får nok av næringsrik mat som de trenger på en daglig basis. Som det anbefales at barn får en time med trening flere dager i uken, kan en aktivitetsloggen hjelpe deg å holde styr på tiden som er brukt i fysisk aktivitet versus andre, stillesittende aktiviteter.

Identifikasjon

Bruk mat guide pyramide for å lære hva mat er anbefalt for barn. Hver farge på maten pyramide står for en matvaregruppe: korn, grønnsaker, frukt, melk / melkeprodukter, kjøtt / bønner / fisk / nøtter og oljer / fett. De første fem mat grupper bør spises regelmessig, med de siste (oljer og fett) spises med måte.

Barn kan delta i fysisk aktivitet både inne og ute. Fysisk aktivitet kan være så enkelt som å sykle rundt kvartalet eller kan mer involvert, for eksempel spille idrett. Holde orden på disse viktige aktiviteter, samt den tiden barna tilbringer foran TV-skjermen, hjelper deg med å identifisere deler av barns dag som kan endres.

Betraktninger

Barn som er klassifisert som overvektige eller overvektige har økt risiko for type 2 diabetes, høyt kolesterol og bein og felles problemer. Disse barna vanligvis ikke får nok fysisk aktivitet og demonstrere usunne matvaner. Lage mat for barn og aktivitetslogger kan bidra til å bekjempe disse problemene og sette barna på rett spor til å bli sunnere individer.