Digidexo.com

Tegn på Alcohol Abuse

Mer enn 20 prosent av alle mennesker i USA rapporterer at en eller flere av sine familiemedlemmer eller venner har et alkoholproblem. Kjenne tegn og symptomer på alkoholmisbruk er det første skrittet til intervensjon og utvinning.

Statistikk

Mer enn 13 millioner mennesker i USA misbruker alkohol, med mer enn 8 millioner av dem er alkoholikere. Alkohol er den tredje leasing årsaken til forebygges død i USA, med mer enn 100.000 dødsfall per år.

Depresjon

Personer som lider av alkoholmisbruk går inn i en tilstand av depresjon. Den depressive tilstand vil ofte falle sammen med perioder når personen er ute av stand til å drikke på grunn av en viss sosiale innstilling, slik som å være i arbeid. En person som lider av alkoholisme vil plutselig muntre opp etter å ha noen alkoholholdige drikkevarer.

En tilstand av depresjon kan også føre til alkoholmisbruk. Noen mennesker vil vise alkohol som en måte å gi slipp på hvordan de føler seg. Mange ganger depressive mennesker vil være lykkeligere i sosiale sammenhenger og mer frittalende når man drikker alkohol. De føler at deres sosiale liv har blitt bedre på grunn av alkohol. Alkoholmisbruk er til stede eller overhengende når denne følelsen av bedre sosiale ferdigheter skjer.

Risting og skjelving

Hvis en person som ser ut til å ha skjelvende hender - rister - er plutselig kurert etter å ha en alkoholholdig drikk, kan han være avhengig av alkohol. Risting og rystelser er ofte tegn på abstinens forårsaket når en person som ikke har hatt alkohol i en lengre tidsperiode. Dette skjer ofte når hans normal drikking rutine er brutt.

Irritabilitet

Personer avhengig av alkohol vil fortsette å få mer irritabel som mer tiden går siden deres siste drink. Irritabilitet når hennes vanlig drikking tid kommer i nærheten, og hun er spent venter i øyeblikket er et sikkert tegn på alkoholmisbruk. En alkoholiker kan også bli sint og muligens voldelig hvis hun ikke er i stand til å drikke i lange perioder.

Lagring av alkohol i merkelige steder

Hvis du finner en flaske alkohol i et merkelig sted, for eksempel i en bil, under verandaen eller under vasken på badet, er en person i fare for alkoholmisbruk. Som hans avhengighet vokser seg sterkere, vil alkoholikeren begynne å gjemme alkohol på uventede steder. Paranoia forbundet med noen finne ut vanligvis fører til at personen til å finne uventet lagring i et forsøk på å holde sin hemmelighet.

Hukommelsestap

Folk som har blitt avhengig av alkohol og mate avhengighet regelmessig vil ofte ha blackouts og hukommelsestap. I generell samtale med venner, vil en alkoholiker snuble over svaret når hun spurte hva hun gjorde eller hvor hun var på en bestemt kveld i uken.

Defensiveness

Hvis en kjær blir defensiv, eller kanskje til og med sint, om hans alkoholbruk eller praksis når du spørre ham, kunne han være å misbruke alkohol. Å være defensiv eller lage unnskyldninger om hvorfor han drikker er en topp tegn på alkoholmisbruk og ofte er den øverste garanterer for intervensjon.