Digidexo.com

Hvordan å blande en pre-workout Protein Shake

Pre-workout ernæring er nøkkelen til å få en god treningsøkt. Pre-workout shakes er en flott måte å få den næring du trenger å pumpe den ekstra vekten eller gjøre noen ekstra reps. Uansett hvor velsmakende din favoritt pre-workout shake er, det kan bli kjedelig etter en stund. Her er en favoritt oppskrift for å legge litt variasjon til ditt arsenal av pre-workout påfunn.

Hvordan å blande en pre-workout Protein Shake

•  Bruk melk som base. Et glass og en halv av melk er det du trenger å startes. Den mest over supplement, har melken hurtigvirkende og langsomt-fordøye proteiner for å tilveiebringe en konstant tilførsel av aminosyrer.

Kast en halv frossen banan i blender med melk. For ekstra fordel, bruker litt grønne bananer. De har mindre sukker og vil gi mer langvarig energi enn en fullmoden banan.

Prøv litt peanøttsmør. Så kommer peanøttsmør, men det må være naturlig. Den har en overflod av mono-umettet fett som øker muskelmasse og øke hastigheten på fettforbrenningen.

Legg til alt som en halv kopp rå havrekli eller ukokt havregryn. De komplekse karbohydrater vil gi vedvarende energi for å trene, samt resten av dagen.

Blend i 15 sekunder, og deretter legge en halv scoop av vanilje whey protein for å kick-starte muskel-gjenopprettingsprosessen.

Legg til flere tilskudd hvis du vil. Før en treningsøkt, er det en forberedelse prosess som musklene gå gjennom. For å prep musklene til vekst, kan kreatin legges til pre-workout shake.

Hint

  • Drikk protein riste én til to timer før trening for maksimal effekt av å bygge og reparere musklene.