Digidexo.com

Kan Sinus infeksjoner forårsaker dårlig hodepine i 3 uker?

Hodepine kan være alt fra mindre spenningshodepine opprinnelse i templene til full-blåst migrene som krever lege omsorg og medisiner. De fleste hodepine kan lindres med over-the-counter smertestillende midler, og de kan holdes unna ved å unngå årsaken.

Hodepine på grunn av bihulebetennelse kan somle i flere uker, men 10 dager er gjennomsnittet. Hvis din hodepine er forårsaket av en forkjølelse eller allergi, vil det trolig vare så lenge viruset eller eksponering for allergi, men det er viktig å søke legehjelp selv etter bare et par dager å finne ut om er forårsaket av en infeksjon som må behandles med antibiotika.

Identifisere en hodepine forårsaket av bihulebetennelse

En sinus hodepine er ikke alltid lett å identifisere. Vanligvis vil smerten kommer i lomme hulrommene i ansiktet. Et felles område for smerten er mellom kinnbenet og nesen; Men smerten fra en bihulebetennelse ofte føles som en tannpine. Grønn eller gult slim er en annen indikator på infeksjon. Har en lege se på det med en gang for å finne ut den beste form for behandling inkludert lindring av hodepine.

Bihulebetennelse g Sinus Hodepine

Bihulene er lett irritert av tørr luft, allergener eller virus, og disse irritasjonene kan føre til infeksjoner. En hodepine forårsaket av irritasjon av bihuler er vanligvis over eller bak øynene, og vil vare så lenge som den irritasjons er til stede. En bihulebetennelse vil ikke klare seg på egen hånd og må behandles av lege. Den hodepine kan være tilstede så lenge som infeksjonen er aktiv.

Antibiotika

Legen din vil mest sannsynlig foreskrive antibiotika, og du vil trolig begynne å føle noen resultater i løpet av få dager. Ettersom infeksjonen avtar, bør hodepine lette, men hvor lang tid du har hodepine avhenger av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Så lenge det fortsatt er trykk i bihulene, vil du mest sannsynlig fortsatt har hodepine.

Smertestillende midler

Selv om en smertestillende ikke vil redusere lengden på tiden du har hodepine, det vil gjøre det mer utholdelig. De fleste leger anbefaler en over-the-counter middel som ibuprofen eller naproxen, men ikke ta dem lenger enn den anbefalte tiden i retninger.

Nesespray

Selv om de ikke kan kurere en bihulebetennelse eller bli kvitt en hodepine, over-the-counter nesespray vil smøre bihuler og gi noen lettelse. De bør imidlertid ikke brukes mer enn noen få dager, eller de kan ha motsatt effekt. Legen din kan forskrive en nesespray som kan brukes for lengre perioder av gangen hvis din infeksjon og hodepine vedvarer.